NaslovnicaVijestiLUIS NANI PRIZNAO: On je najbolji defanzivac protiv kojeg sam ikad igrao...

LUIS NANI PRIZNAO: On je najbolji defanzivac protiv kojeg sam ikad igrao u svojoj karijeri!

Bivši krilni igrač Manchester Uniteda Luis Nani napustio je Old Trafford kao jedan od miljenik navijača. Vješti ofanzivac je odigrao ukupno 230 utakmica u dresu ‘Crvenih vragova’, te osvojio mnoštvo trofeja.

Nani otkrio ime najtežeg protivnika

U sedam sezona provedenih u klubu, Nani je osvojio četiri titule prvaka Premier lige, kao i jednu Ligu prvaka 2008. godine, kada je bio strijelac u izvođenju penala.

[su_bet365_koeficijenti]

Mnogi su mišljenja kako Portugalac nikad nije dosegao svoj potencijal u Manchester Unitedu, a to je prošle godine rekao i njegov bivši suigrač Rio Ferdinand. “Mislim da je frustrirajuća stvar kada znate da igrači u vašem timu imaju nesumnjiv kvalitet, sve što je potrebno, ali ne pokazuju to redovno na terenu”, rekao je bivši engleski reprezentativac za Ball Street, te nastavio: “Nani je bio izvrstan igrač, mogao je pucati bolje nego bilo tko drugi, lijevom, desnom, nebitno, ali nije to pokazivao redovno.”

31-godišnjak trenutno nastupa za klub u kojem je i počeo profesionalnu nogometnu karijeru, Sportingu iz Lisabona, a jučer je na svom službenom twitter profilu odgovarao na brojna pitanja svojih fanova. Kao što je mogao i očekivati, veliki broj pitanja je bio vezan za period proveden u Manchester Unitedu. Pored svih tih pitanja, odgovorio je i na pitanje tko je najbolji igrač sa kojim je ikad igrao, kao i najbolji defanzivac sa kojim se suočio u karijeri.

Na to pitanje on je jednostavno napisao: “Kao što sam već i prije rekao, najbolji igrač sa kojim sam igrao je Cristiano Ronaldo, a najbolji defanzivac protiv kojeg sam igrao je Ashley Cole.”

Nani je protiv Ashleya Colea igrao dok je bio na vrhuncu u Manchester Unitedu, na derbijima protiv Chelseaja, koji su u to vrijeme bili mnogo zanimljiviji nego danas. S druge strane, kada je u pitanju Ronaldo, nije imao privilegiju dijeliti svlačionicu s njim samo u Unitedu, već i u reprezentaciji Portugala. Na pitanje jednog od fanova tko je najbolji igrač u ovom trenutku, kratko je odgovorio: “Zasigurno Cristiano Ronaldo!”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!