NaslovnicaVijestiLUIS NANI PRIZNAO: On je najbolji defanzivac protiv kojeg sam ikad igrao...

LUIS NANI PRIZNAO: On je najbolji defanzivac protiv kojeg sam ikad igrao u svojoj karijeri!

Bivši krilni igrač Manchester Uniteda Luis Nani napustio je Old Trafford kao jedan od miljenik navijača. Vješti ofanzivac je odigrao ukupno 230 utakmica u dresu ‘Crvenih vragova’, te osvojio mnoštvo trofeja.

Nani otkrio ime najtežeg protivnika

U sedam sezona provedenih u klubu, Nani je osvojio četiri titule prvaka Premier lige, kao i jednu Ligu prvaka 2008. godine, kada je bio strijelac u izvođenju penala.

[su_bet365_koeficijenti]

Mnogi su mišljenja kako Portugalac nikad nije dosegao svoj potencijal u Manchester Unitedu, a to je prošle godine rekao i njegov bivši suigrač Rio Ferdinand. “Mislim da je frustrirajuća stvar kada znate da igrači u vašem timu imaju nesumnjiv kvalitet, sve što je potrebno, ali ne pokazuju to redovno na terenu”, rekao je bivši engleski reprezentativac za Ball Street, te nastavio: “Nani je bio izvrstan igrač, mogao je pucati bolje nego bilo tko drugi, lijevom, desnom, nebitno, ali nije to pokazivao redovno.”

31-godišnjak trenutno nastupa za klub u kojem je i počeo profesionalnu nogometnu karijeru, Sportingu iz Lisabona, a jučer je na svom službenom twitter profilu odgovarao na brojna pitanja svojih fanova. Kao što je mogao i očekivati, veliki broj pitanja je bio vezan za period proveden u Manchester Unitedu. Pored svih tih pitanja, odgovorio je i na pitanje tko je najbolji igrač sa kojim je ikad igrao, kao i najbolji defanzivac sa kojim se suočio u karijeri.

Na to pitanje on je jednostavno napisao: “Kao što sam već i prije rekao, najbolji igrač sa kojim sam igrao je Cristiano Ronaldo, a najbolji defanzivac protiv kojeg sam igrao je Ashley Cole.”

Nani je protiv Ashleya Colea igrao dok je bio na vrhuncu u Manchester Unitedu, na derbijima protiv Chelseaja, koji su u to vrijeme bili mnogo zanimljiviji nego danas. S druge strane, kada je u pitanju Ronaldo, nije imao privilegiju dijeliti svlačionicu s njim samo u Unitedu, već i u reprezentaciji Portugala. Na pitanje jednog od fanova tko je najbolji igrač u ovom trenutku, kratko je odgovorio: “Zasigurno Cristiano Ronaldo!”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!