NaslovnicaVijestiLuis Suarez ga uvrijedio, on mu odgovorio na sjajan način

Luis Suarez ga uvrijedio, on mu odgovorio na sjajan način

Napadač Barcelone Luis Suarez sinoć je postigao gol protiv Valencije, te tako donio vrlo bitnu pobjedu svom klubu pred uzvratnu utakmicu polufinala Kupa Kralja.

Gabriel sjajno odgovorio na uvredu Suareza

Tim Ernestea Valverdea se mučio da pronađe put do gola sve do 67. minute, u kojoj je Lionel Messi sjajno ubacio loptu, a Luis Suarez ju je glavom spremio u protivničku mrežu. Katalonci će tako sa ovom minimalnom pobjedom gostovati na Mestalli sljedećeg četvrtka.

“Ne bih rekao kako rezultat nije loš. Mislim da je rezultat dobar jer smo pobijedili. Pobjediti je vrlo teško, a mi smo to učinili. Valencia nije postigla gol, tako da mislimo da je i 0-0 na Mestalli dobar rezultat za nas, ali ne idemo tamo kako bismo odigrali neriješeno. Idemo po pobjedu.”

Defanzivci ‘Šišmiša’ su sinoć odradili sjajan posao i zatvorili sve prilaze svom golu, ali nisu mogli zaustaviti do sada jedinu neporaženu ekipu iz liga petice. Do gola koji je postigao, Luis Suarez je izgledao u potpunosti nemoćno na terenu, a njegovo čuvanje bio je zadatak Gabriela Pauliste, koji je otkrio kako ga je urugvajski reprezentativac uvrijedio.

Suarez je Gabriela nazvao ‘cagon-om’, što u prijevodu znači ‘go**ar’, ili manje uvrijedljivo – kukavica. Bivši defanzivac Arsenala otkriva kako se nije odlučio spuštati na njegov nivo, te mu je odgovorio na sjajan način.

[su_no1forfootball]

“To su stvari koje se događaju na terenu. Rekao mi je da sam ‘cagon’, a ja sam mu odgovorio kako je on dobar igrač, da je najbolja devetka na svijetu”, rekao je 27-godišnjak u izjavi za španjolsku Marcu, te dodao: “Ali, to ostaje na terenu, sve je zaboravljeno i to je to.”

Brazilac je ponosan na sinoćnju igru njega i njegovih suigrača, iako priznaje da preokrenuti rezultat protiv, kako kaže najboljeg tima na svijetu, neće biti lak zadatak.

“Borili smo se do kraja kao što je to Marcelino htio, to je bila prva bitka i morali smo dati sve za tim. Sada je na redu sljedeća utakmica. Ne vidim se još uvijek finalu, Barcelona je najbolji tim na svijetu i morat ćemo biti spremni kako bi osigurali prolazak u finale.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!