NaslovnicaVijestiLuis Suarez poslao upozorenje Darwinu Nunezu nakon crvenog kartona na Anfieldu

Luis Suarez poslao upozorenje Darwinu Nunezu nakon crvenog kartona na Anfieldu

Bivši napadač Liverpoola Luis Suarez imao je nekoliko riječi upozorenja za novo pojačanje s Anfielda, Darwina Nuneza nakon što je u ponedjeljak bio isključen protiv Crystal Palacea.

Veliki problem za Liverpool nastao je u 57. minuti utakmice kada je isprovocirani Nunez namjerno glavom udario protivnika Joachima Andersena koji ga je gurnuo s leđa, zbog čega je dobio izravni crveni karton i ostavio svoju momčad na cjedilu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nekoliko dana nakon incidenta, Suarez je sada dao savjet za Liverpoolov ljetni potpis vrijedan 64 milijuna funti. Rekao je tijekom intervjua za Telemundo: “Zbog toga što je tek na početku želim mu dati do znanja i upozoriti ga da će ga od sada protivnici mnogo češće provocirati.”

Bivši napadač Barcelone potom je upozorio Nuneza da bi se stvari mogle pogoršati ako u budućnosti ne bude oprezan.

“Darwin je netko tko puno sluša. On je jako pametan i mislim da će naučiti iz ove situacije, nije to ništa strašno, svi smo griješili, svi smo bili isključeni. Problem je što je on tek stigao tamo, i u Engleskoj, da se tako izrazim, od svega prave veliku stvar.”

Suarez je bio miljenik navijača dok je bio igrač Liverpoola, jer su ga njegove vrhunske vještine učinile jednim od najboljih igrača koji su ikada igrali u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!