NaslovnicaVijestiZinedine Zidane imenovao najtežeg protivnika protiv kojeg je igrao u svojoj karijeri!

Zinedine Zidane imenovao najtežeg protivnika protiv kojeg je igrao u svojoj karijeri!

Zinedine Zidane je priznao da je legenda Manchester Uniteda Paul Scholes bio izuzetno težak protivnik protiv kojeg je igrao u svojoj sjajnoj igračkoj karijeri.

48-godišnji Francuz smatra se jednim od najboljih veznjaka svih vremena. Zidaneova legendarna igračka karijera ga je odvela u Real Madrid, gdje je osvajio naslov La Lige i Ligu prvaka.

Osvajač Zlatne lopte, koji je sa Juventusom također osvojio dvije titule u Seriji A, također je sa Francuskom na međunarodnoj sceni podigao trofej Svjetskog prvenstva i Europskog.

Zidane je rekao da je Scholes bio zasebna klasa igrača, te da žali što nikada nije dobio priliku da igra u istom timu sa njim.

Menadžer Real Madrida je za Daily Mirror rekao: “Prirodno je da želite odabrati svoje najbolje igrače i nema sumnje da je to za mene bio Paul Scholes koji je bio zasebna klasa igrača.”

“Gotovo je nedodirljiv u tome što radi. Nikada se ne bih umorio gledajući ga kako igra. Rijeko naletite na kompletnog nogometaša, ali Scholes mu je bio vrlo blizu.”

“Jedno od mojih žaljenja je što se tijekom moje karijere nije ukazala prilika da igram uz njega.”

Scholes je svoju cijelu klupsku karijeru proveo na Old Traffordu, gdje je podigao 11 naslova Premier lige, tri FA kupa, dva ligaška kupa i dvije Lige prvaka.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!