NaslovnicaVijestiLuis Suarez otkrio šta je rekao supruzi nakon što je ugrizao Chiellinija

Luis Suarez otkrio šta je rekao supruzi nakon što je ugrizao Chiellinija

Svjetsko prvenstvo 2014. godine ostalo je zapamćeno po mnogim stvarima, a jedan od najzanimljivijih trenutaka je Luis Suarezov ugriz Giorgija Chiellinija.

Suarez otkrio šta je rekao supruzi nakon incidenta sa Chiellinijem

Urguvajac je zbog ovog incidenta dobio suspenziju od četiri mjeseca zabrane igranja nogometa, a tog perioda se nerado sjeća.

Međutim, otkako je stigao u Barcelonu Luis Suarez se promijenio. ‘Trenuci ludila’ su u potpunosti nestali, te se fokusirao na ono što najbolje radi, a to je postizanje golova.

Ipak, incident sa Chiellinijem nikada neće zaboraviti, kao i njegovi kritičari. U intervjuu za španjolske medije, urugvajski reprezentativac je priznao da je imao problema u obitelji nakon tog ugriza.

“Povrijedio sam suprugu Sofiju jer sam joj lagao. Upitala me za taj ugriz i ja sam rekao da to nisam učinio. Imao sam poteškoća da povjerujem da sam to učinio, a kamo li da priznam. Povrijedio sam je jer je znala da nisam takva osoba.”

Suarez ne krije nezadovoljstvo suspenzijom koju je tada dobio od strane FIFA-e.

“Možete kazniti nekoga, suspendovati, ali zabraniti nekome da ide na treninge, to je po mom mišljenju nepravedno. Ni danas ne shvaćam tu odluku. Nisam išao na FIFA-ine gala večeri i nikad više neću ni otići. Nemam problema priznati to.”

Na pitanje novinara da li je pričao sa Chiellinijem nakon tog incidenta, on je rekao: “Ne, od tada nikad nisam razgovarao s njim.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!