NaslovnicaVijestiLuis Suarez otkrio šta očekuje od revanš meča protiv Atletica

Luis Suarez otkrio šta očekuje od revanš meča protiv Atletica

Barcelona je večeras savladala Atletico Madrid u prvom meču četvrtfinala sa 1-0, a oba gola za katalonski tim postigao je sjajni Luis Suarez koji je ponovo dokazao da se radi o fantastičnom napadaču koji uvijek može preokrenuti utakmicu.

Luis Suarez

Poveo je Atletico Madrid u 25. minuti utakmice kada je Koke sjajno ostavio loptu za Fernanda Torresa, a ovaj u svom stilu savladao Ter Stegena proturivši mu loptu kroz noge.

Prvi svoj gol Suarez je postigao u 63. minuti pomalo srećno. Nakon šuta Albe lopta je došla do Suareza, a ovaj je samo pospremio u mrežu Jana Oblaka koji je bio potpuno nemoćan. Nakon ovog gola Barcelona je napadala sve jače i jače.

Potpuni prokret Luis Suarez donosi u 74. minut nakon centaršuta beka Danija Alvesa. Suarez se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme i glavom savladao golmana madridskog tima za konačnih 1-2.

Nakon utakmice na Camp Nouu, urugvajski napadač govorio je za novinare o utakmici. Prema njegovim riječima presudni trenutak utakmice je crveni karton za Torresa.

“Presudni trenutak utakmice je crveni karton za Torresa. On je sjajan igrač, ali napravio je dva ozbiljna prekršaja. Šteta što je isključen, bilo bi lijepo da se igralo 11 na 11”, rekao je Suarez.

Suarez je iskoristio priliku i da kaže šta očekuje od revanš meča koji se igra za sedam dana na Vicente Calderoneu koji će sigurno biti težak stadion za igrače katalonskog kluba, jer će Atletico imati ogromnu podršku svojih navijača koja nikada ne izostaje kada se utakmice igraju na ovom stadionu.

“Vjerujem da će ta utakmica biti slična ovoj večerašnjoj. Znamo da nas očekuje težak posao na Vicente Calderonu, ali idemo da postignemo pogodak. Ako to uradimo, već će im trebati dva gola za produžetak. Moramo biti mirni i koncentrisani, jer će našem protivniku biti potrebna pobjeda”, riječi su Luisa Suareza.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!