NaslovnicaVijestiLuis Suarez otkrio što mu je Lionel Messi rekao prije odlaska u...

Luis Suarez otkrio što mu je Lionel Messi rekao prije odlaska u PSG!

Odlazak Argentinca Lionela Messija u PSG iz Barcelone je bio jedan od najšokantnijih poteza u povijesti nogometa. U Ligi prvaka protiv Manchester Cityja je postigao i svoj prvi gol za francuski klub, a jedna od glavnih tema u javnosti je da li PSG može do titule europskog prvenstva.

Luis Suarez je već početkom prošle sezone napustio Barcelonu, a tada su ga potpuno besplatno prepustili Atletico Madridu, kojeg je urugvajski napadač vodio do titule španjolskog prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U razgovoru sa španjolskim medijima, Luis Suarez otkriva svoj posljednji razgovor sa Messijem prije nego što je otišao u PSG.

“Iznenadilo me to što je Messi napustio Barcelonu, jer je sve bilo spremno da ostane. Izgledao je jako sretno kada smo bili zajedno na odmoru”, rekao je Urugvajac i nastavio:

“Rekao mi je da će karijeru završiti u Barci, jer je to oduvijek htio i jer je to klub koji mu je dao sve. Bilo mu je vrlo bitno što je i njegovoj porodici bilo sjajno u Barceloni. A zatim se sve promijenilo, kao da je u sat vremena promijenio stav i donio drugačiju odluku.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!