NaslovnicaVijestiLUIS SUAREZ OTKRIVA: Evo što misli o Real Madridu bez Cristiana Ronalda!

LUIS SUAREZ OTKRIVA: Evo što misli o Real Madridu bez Cristiana Ronalda!

Luis Suarez otkriva. Evo što misli o Real Madridu bez Cristiana Ronalda. Barcelona i Real Madrid su imali savršen početak nove sezone. Nakon tri kola, dva španjolska giganta imaju maksimalan broj bodova, među kojima se nalaze i 22 gola postignuta.

Luis Suarez otkriva

Lionel Messi i Karim Benzema su na vrhu ljestvice sa po četiri gola postignuta, dok je Gareth Bale odmah iza njih sa tri gola.

Sve izgleda postavljeno za El Clasico u La Ligi, sa Atletico Madridom koji se muči u ranim fazama, nakon što su izgubili od Celte Vigo sa 2-0 za vikend.

No, očito je velika priča u Real Madrid ove sezone; odsutnost Cristiana Ronalda.

Portugalska zvijezda je napustila Real Madrid za 100 milijuna eura i otišla u Juventus, a Real je doveo dominikanskog napadača Mariano Diaza iz Lyona kao njegovu zamjenu.

U stvarnosti, on je jednostavno doveden kao zamjena za napadačku trojku Jule Lopeteguija, Gareth Balea, Karim Benzemu i Marco Asensija.

Barcelonin Luis Suarez je primijetio poboljšanje u Realovoj momčadi bez Ronalda, navodeći kako bi im ovaj novi početak mogao odgovarati.

“Real Madrid je Real Madrid i mislim da imaju puno igrača na velikoj razini”, rekao je urugvajski napadač.

“Imaju novu ambiciju pod novim trenerom i moramo biti oprezni, iako Ronaldo nije tamo.

“Baš kao u Barceloni, klub je veći od bilo kojeg igrača.”

“Vidjeli ste u prvih nekoliko utakmice ove sezone da neki igrači koji su se prije mučili, sada igraju na dobroj razini.”

Lijepo je vidjeti igrače Barcelone koji zasluženo hvale svoje najveće rivale, koji već izgledaju kao da su suočeni sa gubitkom najvećeg igrača u svojoj momčadi.

Izgledaju puni energije, spremni da igraju po filozofiji menadžera i gladni da ugoste prvake Barcelonu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!