NaslovnicaVijestiLuis Suarez poslao poruku Paulu Pogbi povodom mogućeg transfera Fracuza na Camp...

Luis Suarez poslao poruku Paulu Pogbi povodom mogućeg transfera Fracuza na Camp Nou!

Napadač i jedna od najvećih zvijezda Barcelone Luis Suarez izjavio je kako bi raširenih ruku dočekao zvijezdu Manchester Uniteda Paula Pogbu ukoliko zaista dođe do transfera Francuza na Camp Nou.

Suarez pozvao Pogbu u Barcelonu

Prema pisanju engleskih medija u proteklih nekoliko mjeseci, veznjak namjerava uskoro napustiti Manchester United nakon što se njegov odnos sa trenerom Joseom Mourinhom znatno pogoršao u posljednjih šest mjeseci.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Kao sljedeće moguće destinacije francuskog reprezentativca navode se upravo Barcelona, te njegov bivši klub Juventus. Gerard Pique je nedavno dao zanimljivu izjavu kojom je pokušao dodatno nagovoriti 25-godišnjaka na dolazak, a sada je to isto učinio i Luis Suarez. Naime, on je u intervjuu za RAC1 rekao: “Paul Pogba je elitni igrač koji je osvojio sve. Ima dosta kvaliteta i jedan je od najvažnijih igrača Manchester Uniteda. Mislim da mu je želja boriti se za više trofeja nego trenutno u Unitedu. On nije igrač koji pripada Barci, ali uvijek će biti dobrodošao.”

Pogbin suigrač iz reprezentacije Antoine Griezmann je još jedna zvijezda koja se povezivala sa dolaskom u Barcelonu ovog ljeta, ali on je ipak odlučio ostati u Atletico Madridu, sa kojim je potpisao novi ugovor. Navodno, trebao je doći na Camp Nou kao direktna zamjena za Suareza u vrhu napada Blaugrane, ali Urugvajac se ne slaže s tim.

“Iznenadio me njegov ostanak u Atletico Madridu”, rekao je Suarez, te nastavio: “Međutim, morate poštovati njegovu odluku koju je donio sa obitelji. Zaslužio je poštovanje. Neki mediji su pisali kako ću ja otići ukoliko on dođe, ali ne znam otkud im to. Da je došao, dočekali bi ga na sjajan način jer je izvrstan igrač.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!