NaslovnicaVijestiLuis Suarez potpisuje novi ugovor sa Barcelonom

Luis Suarez potpisuje novi ugovor sa Barcelonom

Nogometaš Barcelone Luis Suarez potpisat novi, financijski jači, ugovor na ljeto s tim klubom, prenosi katalonski Sport.

Luis Suarez

Urugavajski napadač Luis Suarez nalazi u odličnoj golgeterskoj formi, pa Barcelona planira ga nagradi i ujedno “blindira” u Kataloniji.

Prema pisanju španjolskih medija uprava Barcelone na ljeto će završiti dva velika posla, pošto će uz Suareza i Neymar staviti potpis na novu suradnju.

Suarez je postigao čak osam golova u posljednja dva meča u Primeri (Deportivo, Sporting Gijon), i uz Neymara i Lionela Mesija čini jedan od najboljih napada u povijesti nogometa.

On je 2014. godine iz Liverpoola stigao na Nou Camp i postigao 78 golova na 92 nastupa u svim natjecanjima. Sa Barcelonom je osvojio Primeru, Kup Kralja, Ligu prvaka, UEFA Superkup i FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo.

Tijekom karijere Suarez je nastupao za urugvajski Nacional, Groningen i Ajax. Dres reprezentacije Urugvaja nosio je 84 nastupa.

Luis Suarez u karijeri je itekako imao problema, ‘vrhunac’ je dosegao na Svjetskom prvenstvu 2014. godine kada je dobio suspenziju na šest mjeseci jer je ugrizao Giorgija Chiellinija u utakmici protiv Italije. Ta vijest je kružila planetom nekoliko dana, a Suarez se u tom periodu povukao iz javnosti. Međutim, to mu nije prvi ispad, sličan ispad imao je za vrijeme igranja u Ajaxu, a onda i u Liverpoolu. Malo je poznato da je Barcelona dodala u ugovoru sa Urugvajcem da ukoliko još jednom napravi takav prestup da će raskinuti ugovor bez obeštećenja.

[su_sportingbet_euro2016]

Suarez je karijeru počeo u argentinskom Nacionalu, a onda za svega 800 hiljada eura prešao u holandski Groningen. Odlične parije je primijetio Ajax koji je za njega izdvojio 7,5 miliona eura. U Liverpoolu je činio sjajan tanden sa Danielom Sturridgeom, a onda je 2014. godine uslijedio transfer u Barcelonu koja ga je platila čak 81 milion eura! Suarez trenutno važi za jednog od najboljih napadača na svijetu, a on to nerijetko opravdava svojim sjajnim partijama u dresu katalonskog kluba.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!