NaslovnicaVijestiLuis Suarez razjasnio zašto se nije pojavio na dodjeli Zlatne lopte

Luis Suarez razjasnio zašto se nije pojavio na dodjeli Zlatne lopte

Nogometni svijet je stao nakon što je odlučeno da Luis Suarez nije vrijedan biti među posljednja tri nominirana igrača za Zlatnu loptu. Iako ga nisu uvrstili među najbolja tri igrača koja bi se trebala boriti za Zlatnu loptu, svejedno su pozvali Luisa Suareza da se odazove događaju, no Urugvajac ih je odbio te se nije pojavio na dodjeli Zlatne lopte.

OIR_resizer

Suarez se pokazao kao idealno pojačanje za Barcelonu, nakon što je u klub pristigao iz Liverpoola. Toliko je dobar da su mnogi priželjkivali da će on biti među tri nominirana igrača za Zlatnu loptu. On je na tom mjestu trebao zamijeniti Cristiana Ronalda, smatraju mnogi.

FIFA je Urugvajca nagradila sa nagradom za najboljeg igrača klupskog Svjetskog prvenstva.

Iako je Urugvajac dobio prestižnu nagradu, odlučio je ne pojaviti se na dodjeli Zlatne lopte.

“FIFA me pozvala na dodjelu Zlatne lopte i to zato što sam proglašen najboljim igračem Svjetskog klupskog prvenstva. Mislim da nikada do sada osvajača te nagrade nisu pozvali na ceremoniju, no sada su se odjednom odlučili da će to učiniti. Bilo je to natjecanje zbog kojeg sam sam bio uzbuđen i trudio sam se ne misliti na to tko ga je organizirao.”

Bivši napadač Ajaxa i dalje smatra kako je FIFA pretjerala nakon incidenta za vrijeme Svjetskog prvenstva 2014. godine, kada je ugrizao Giorgija Chiellinija te je kažnjen sa četiri mjeseca izbivanja iz nogometa, kao i zabranu odigravanja devet utakmica sa reprezentacijom te iz tog razloga nije nastupio na Copa Americi.

Je li Suarez zaslužio biti među nominiranima?

[su_bet365_watch_live_basketball_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!