NaslovnicaVijestiLuis Suarez: Suigrači su me ismijavali zbog mnogo promašenih prilika

Luis Suarez: Suigrači su me ismijavali zbog mnogo promašenih prilika

Napadač Barcelone Luis Suarez izjavio je da su se mnogi suigrači šalili na njegov račun jer u ovoj godini nije uspio postići gol, barem do utakmice protiv Athletic Bilbaoa, kada je postigao hat-trick.

Messi i Suarez ismijavali Neymarovu frizuru na treningu

Urugvajski reprezentativac je sada na kont od 29 golova u isto toliko zvaničnih utakmica ove sezone, nakon što je postigao tri gola u velikom pobjedi protiv Vavlerdeovog tima na Camp Nouu.

Suarez je prije ove utakmice bio bez gola u 2016. godini, a njegovi suigrači su ga poslije svake utakmice ismijavali zbog toga.

“Napadači prolaze kroz teške periode. Moram priznati da sam se smijao sa suigračima zbog svih šansi koje sam promašio u posljednjih nekoliko utakmica, jer obično pogađam čiste prilike. Protiv Athletica sam iskoristio priliku i postigao tri gola, ali mnogo bitnija je pobjeda od broja mojih golova.”

Suarez je protiv baskijskog tima već u četvrtom minutu uspio izboriti jedanaesterac, koji je u gol pretvorio najbolji igrač svijeta za prošlu godinu Lionel Messi, a golman gostiju Gorka Iraizoz je dobio crveni karton.

“Početak utakmice je odredio nastavak i oni su morali mijenjati način igre nakon tog primljenog gola. Znali smo kako iskoristiti igrača više u takvim okolnostima. Messi je najbolji na svijetu i svi mu želimo pomoći da igra još bolje. Imamo puno ambicija, La liga je jako teška i svi ju želimo osvojiti.”

Barcelona se ovom pobjedom vratila na dva boda zaostatka za vodećim Atletico Madridom, ali ima i odigranu utakmicu manje.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!