NaslovnicaVijestiLuis Van Gaal otkrio koju veliku zvijezdu je želio dovesti u Manchester...

Luis Van Gaal otkrio koju veliku zvijezdu je želio dovesti u Manchester United!

Bivši strateg Manchester Uniteda Nizozemac Louis Van Gaal otkrio je da je pokušao na Old Trafford dovesti jednu veliku zvijezdu, ali da je transfer propao zato što ga njegov klub nije htio pustiti i ako igrač nije imao ništa protiv transfera.

Luis Van Gaal otkrio

Bivši trener Manchester Uniteda kontraverzni Louis van Gaal otkrio je u razgovoru za njemački list Bild da je svi silama u Englesku želio dovesti napadača Bayerna Roberta Lewandowskog, ali da iz njegovog kluba Bayerna o toj opciji nisu uopšte htjeli razgovarati.

„On je trenutno najbolji napadač na svijetu. Na ovom nivou je već nekoliko godina. Ja sam ga silno želio trenirati i dovesti ga u Manchester United. Cijena nije bio problem za United, ali Bayern ga ni za koju cijenu nije htio pustiti”, rekao je Van Gaal i tako indirektno ukazao ba probleme, koje bi mogli imati čelnici Real Madrida kada krenu po Lewu na ljeto.

>> Prava DRAMA u svlačionici Uniteda: Da li su Mourinhu dani odbrojani?!

Van Gaal je također priznao u istom intervjuu da je igrače nadgledao putem e-maila, ali je rekao kako je većina igrača ignorisala mailove.

„Da, to je istina. Slao sam igračima mailove. Te poruke su sadržale njihove prednosti i nedostatke. Sa ljudima sa IT-a, sam razvio poseban digitalni tracker na koji se mogao prijaviti svaki igrač. Preko maila sam htio da se pripreme na sastanke u četiri oka. Možda se pitate zašto je bila takva kontrola, ali mislim da je to profesionalizam “, rekao je Van Gaal.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!