NaslovnicaVijestiPSG pronašao zamjenu za Mbappea u Italiji. Koštat će ih 112 milijuna...

PSG pronašao zamjenu za Mbappea u Italiji. Koštat će ih 112 milijuna eura!

Trenutno najizraženiji događaj u svijetu transfera odnosi se na budućnost Kyliana Mbappea. Njegov ugovor s PSG-om istječe ovog ljeta, a sve ukazuje na to da će 25-godišnji Francuz konačno ostvariti dugogodišnje špekulacije i postati igrač Real Madrida. Ova transfer saga pratila se dugi niz godina i sada kulminira s očekivanjem da će Mbappe preći u redove španjolskog kluba.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Vođa francuskog nogometa sada će se morati upustiti u potragu za nasljednikom Mbappea, a evidentno je da samo nekoliko igrača u svijetu može pokušati ispuniti tu prazninu. Talijanski i francuski mediji izvještavaju kako je trenutno na vrhu liste potencijalnih zamjena za Mbappea Victor Osimhen, koji je također vršnjak Francuske zvijezde.

Nedavno je napadač iz Nigerije koji igra za Napoli produžio ugovor do ljeta 2026. Ključni faktor tog produženja bio je uključivanje posebne klauzule. Naime, Napoli je uveo otpusnu klauzulu od 112 milijuna eura kako bi regulirao tržišnu vrijednost svog napadača. Izgleda da će PSG morati platiti tu cifru kako bi ga doveo.

Osimhenu je prošla godina donijela izuzetne uspjehe. CAF, najviša afrička nogometna organizacija, proglasila ga je najboljim afričkim igračem u 2023. godini. Tijekom svoje prve sezone s Napolijem, Osimhen je bio najefikasniji strijelac kluba u njihovom pohodu prema naslovu prvaka nakon 33 godine.

Prošlog ljeta je osvojio titulu Capocannoniere, odnosno postao najbolji strijelac Serie A. Trenutačno najveći izlazni transfer iz Napulja je prodaja Gonzala Higuaina Juventusu za 90 milijuna eura, no ako Osimhen pređe u PSG, vrlo je vjerojatno da će oboriti taj rekord.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!