NaslovnicaVijestiLuka Modrić iznenadio medicinsko osoblje Real Madrida kada je došao na prvi...

Luka Modrić iznenadio medicinsko osoblje Real Madrida kada je došao na prvi trening nakon odmora

Luka Modrić iznenadio medicinsko osoblje Real Madrida kada je došao na prvi trening nakon odmora. Ljetni praznici moraju biti jako teški za nogometaše, znajući da će im svaki potez koji naprave biti zabilježen od strane nekih novina opsjednutih onim što rade i znajući da ne mogu previše jesti. Luka Modrić je imao malo drugačiji problem.

Luka Modrić iznenadio

Često mi je žao profesionalnih nogometaša. Tijekom sezone moraju ostati u izvanrednom stanju, a samo nekoliko sati dnevno, kad radim u večernjoj smjeni i nemam što raditi, obično jedem čips i gledam hrvanje.

Tako nogometaši ne mogu biti poput nas ostalih i ispuniti svoje mirne trenutke hranom. Jednom kad sezona završi, iako mogu otići na odmor i stvarno jesti što hoće, ali onda će morati brinuti o svojoj kondiciji i formi u predsezoni. Naravno da imaju pravo jesti što hoće barem pomalo, ali ukoliko pretjeraju to će se odraziti na njihovu formu.

[su_cashout]

Luka Modrić je iznenadio kondicijsko osoblje u Real Madridu sa svojim povratkom na trening za predsezonu, ali nije zbog toga što je jeo mnogo kebaba.

Prema Marci, hrvatski veznjak se vraća u Real Madrid sa dva kilograma manje, a fitness trener Antonio Pintus će sada morati da radi na izgradnji mišića igrača.

https://twitter.com/Cr7Prince4ever/status/885906751358459906

Španjolske novine tvrde da je igrač opsjednut svojoj kondicijom, što bi inače bila dobra stvar, ali se možda malo pretjeralo i sada će morati da se udeblja.

Također pročitajte: Lionel Messi i Neymar izrazili želju za novim pojačanjem: Barcelona odmah reagovala i ponudila 45 milijuna eura

Prošle sezone 31-godišnjak je postigao samo jedan gol i pretrpio je ozljedu tijekom sezone, ali je još uvijek bio integralna pomoć Los Blancosima u osvajanju dvostruke krune, La Lige i Lige prvaka.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!