NaslovnicaVijestiLuka Modrić: Oporavak je težak na početku

Luka Modrić: Oporavak je težak na početku

Nogometaš Real Madrida Luka Modrić rekao je da je početak svakog opravka težak i dodao da se nada da će se brzo vratiti na teren.

lukamodricrealmadridcfvcaosasunala5gsni0pdiful

“Svaki dan malo po malo napredujem. Teško je sada na početku, ali potrebno je ovo odraditi dobro. Nadam se da ću se brzo vratiti i biti snažan kao ranije. Ili još snažniji nego prije”, rekao je Modrić, prenosi Hina.

Modrić se ozlijedio 18. rujna na utakmici protiv Espanyola. Pauzirao je zatim protiv Villarreala, ali onda je odigrao po 90 minuta protiv Las Palmasa i Borussije Dortmud. Liječnici Real Madrida su u nedjelju, 1. listopada, operirali lijevo koljeno Modriću, a, prema prvim procjenama, odustvovaće najmanje mjesec dana sa terena.

Modrić će vjerojatno propustiti narednih pet utakmica, a pitanje je u kakvom će stanju dočekati veliki madridski derbi protiv Atletica na Vicente Calderonu. Za hrvatsku reprezentaciju nije nastupio u četvrtak protiv Kosova, a propustiće i gostovanje u Finskoj. Ovo mu je treća ozbiljna ozljeda od kada je 2012. došao u Real iz londonskog Tottenhama.

Hrvatska je prekjučer deklasirala Kosovo sa 6-0 i bez Luke Modrića. ‘Vatreni’ su već na poluvremenu imali vodstvo od 0-3, a sva tri pogotka postigao je sjajni Mario Mandžukić. u drugom poluvremenu ništa se nije promijenilo – Hrvatska je i dalje dominirala. Preostala tri pgotoka postigli su igrač Rjeke, Mitrović, Perišić i Kalinić u drugoj minuti sudijske nadoknade.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!