NaslovnicaVijestiLuka Modrić otkrio gdje bi mogao završiti svoju karijeru

Luka Modrić otkrio gdje bi mogao završiti svoju karijeru

Jedan od najboljih veznjaka na svijetu, Luka Modrić, otkrio je gdje bi mogao završiti svoju karijeru.

Modrić o odlasku u MLS

U intervjuu za švedski SVT Sport, hrvatski reprezentativac je komentarisao odlazak bivšeg napadača Manchester Uniteda Zlatana Ibrahimovića u LA Galaxy.

[su_bbworld]

Ibrahimović je već postigao tri gola u isto toliko nastupa za novi klub, od čega su dva bila za pobjedu, a Modrić ga je pohvalio, te čak i priznao kako bi mu se možda mogao i pridružiti u MLS-u jednog dana. On je rekao: “Znate da je Ibrahimović bio sjajan igrač u Europi u posljednjih 10-20 godina, jedan od najboljih napadača. To je njegova odluka i nadam se da će uživati tamo. Volio bih da nastavi igrati nogomet još dugo vremena, kako bih gledao njegovu magiju. Želim mu sve najbolje.”

Modrić je također rekao kako bi jednog dana možda mogao krenuti stopama Ibrahimovića, te karijeru završiti u Sjedinjenim Američkim Državama, ali ipak mu je želja karijeru završiti u ‘kraljevskom’ klubu.

“Nikad ne znate što se može dogoditi, još uvijek imam dvije godine ugovora sa Real Madridom. Sretan sam, uvijek sam govorio da želim, ako je to moguće, završiti karijeru u Real Madridu. Međutim, ako nije moguće, možda bih mogao otići u Ameriku.”

Na pitanje novinara da li bi volio da je Ibra odlučio nastupati za reprezentaciju Hrvatske u počecima svoje karijere, Luka je odgovorio: “Naravno, tko ne bi volio imati takvog igrača… Zlatan je jedan od najboljih igrača moderne generacije i šteta je što nije odabrao Hrvatsku. Imamo i druge sjajne napadače u našem timu, ali bilo bi nevjerovatno da je i on s nama, to je sigurno.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!