NaslovnicaVijestiLuka Modrić vjeruje u prolazak svoga tima u polufinale Lige prvaka

Luka Modrić vjeruje u prolazak svoga tima u polufinale Lige prvaka

Real Madrid će imati težak zadatak – nadoknaditi dva gola zaostatka protiv Wolfsburga u četvrtfinalu Lige prvaka, no igrač ‘kraljevskog tima’ Luka Modrić vjeruje u prolaz njegovog tima.

Luka Modrić

Luka Modrić je pozvao svoje saigrače i navijače da ne gube strpljenje i da pokušaju da zajedno sruše Wolfsburg na Santiago Bernabeuu i tako se plasiraju u polufinale.

Igrači Zinedinea Zidanea su pod velikim pritiskom, kao i Luka Modrić, ali hrvatski reprezentativac napominje da moraju igrati svi zajedno ukoliko žele proći njemačku momčad.

“Ključ je da igramo svi zajedno. Kada napadamo i kada se branimo, uvijek. To je važna stvar. Nogometu moramo pristupiti sa koncentracijom. To je ono što trebamo uraditi, i moramo imati puno strpljenja jer se ne može sve riješiti u pet ili deset minuta.”, riječi su Luke Modrića.

“Zamolio bih sve navijače da budu uz nas od prve minute. Da budu strpljivi, kao i mi na terenu. Mogu obećati da ćemo dati sve od sebe da postignemo dobar rezultat i da nećemo imati šta žaliti na kraju utakmice.”

Hrvatski reprezentativac rekao je da je atmosfera u svlačionici madridskog tima veoma dobra iako su pod konstantnim pritiskom navijača i medija.

“Atmosfera u svlačionici je veoma dobra. Mi smo sposobni za preokret, uz pomoćih naših navijača, koji su nam veoma važni. Oni će biti sa nama. To je sve o čemu razmišljamo. Rezultat iz prve utakmice je negativan, oni su prilično dobar tim, ali mi smo sposobni za preokret.”

“Analizirajući prvu utakmicu vidjeli smo da nismo igrali dobro, ali to je prošlost. Moramo gledati naprijed i ne činiti iste greške.”, završio je Luka Modrić, a prenosi portal FourFourTwo.

Najveća svjetska kladionica, bet365 na pobjedu Reala daje kvotu tek 1,20, na neriješen ishod 8, a na Wolfsburg čak 15.00. Naravno, možete probati i sa duplom šansom ili da prognozirate koji tim će proći u narednu fazu takmičenja.

1

REGISTRUJ SE NA BET365
[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!