NaslovnicaVijestiLukaku dolazi u Juventus

Lukaku dolazi u Juventus

Mediji iz Italije su danas prenijeli jednu zaista zanimljivu špekulaciju.

Lukaku dolazi u Juventus

Naime, uprava Juventusa u svoje redove želi dovesti napadača Evertona Romelua Lukakua. Juventus će na ljeto sigurno napustiti Alvaro Morata, njega želi njegov bivši klub Real Madrid.

Lukaku je prva meta Bianconera za ljetni prijelazni rok. Juve je spreman dovesti fantastičnog 22-godišnjaka koji ove sezone zaista pruža fantastične utakmice u dresu Evertona.

Lukaku je ove sezone u 30 utakmica postigao 19 golova u svim takmičenjima, te upisao pet asistencija.

Romelu Menama Lukaku (Antwerp, 13. svibnja 1993.) je belgijski nogometaš i reprezentativac koji trenutno igra za Everton u Premiershipu. Juniorsku karijeru započinje u lokalnom klubu Rupel Boom, a završava ju u Anderlechtu, s kojim potpisuje svoj prvi profesionalni ugovor.

Nakon dvije godine u Belgiji, potpisuje za Chelsea, no ne uspijeva se probiti u prvu momčad pa dvije sezone provodi na posudbama, prvo u West Bromwich Albionu, a onda u Evertonu.

[su_netbet_nfl]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!