NaslovnicaVijestiLukaku odbio Juventus jer neće da trči za novcem

Lukaku odbio Juventus jer neće da trči za novcem

Nogometaš Evertona Romelu Lukaku rekao je da je odbio ponudu Juventusa kako bi ostao u engleskom klubu, ali da bi ova sezona mogla da mu bude posljednja na Goodison Parku.

Roger Lukaku vjeruje

Lukaku je prošle sezone postigao 25 golova u svim natjecanjima za Everton i za njega su bili zainteresirani brojni klubovi, prije svih Juventus i Chelsea, koji ga je 2014. godine prodao Evertonu.

Lukaku je rekao da je napravio dobru odluku, unatoč tome što s Evertonom ove sezone neće igrati u europskom natjecanju.


“Malo peče što nećemo igrati u europskom natjecanju, ali ja sam netko tko vjeruje da se sve događa s razlogom, inače bih otišao u Juventus. Ali, odlučio sam se za Everton pošto mislim da mi je prerano da odem u Italiju, a ovdje mi nije loše “, rekao je Lukaku belgijskim medijima.

KLADI SE
On je dodao da ne bi imao mnogo izbora da je uprava Evertona odlučila da ga proda, ali i da bi ova sezona mogla da mu bude posljednja u liverpulskom klubu.

“Sada imamo novog trenera, sve je potpuno drugačije nego što je bilo s Martinezom, ali mislim da možemo napredujemo s Ronaldom Koemanom. Svjestan sam da su neki klubovi zainteresirani za mene, ali odmah je bilo jasno da me Everton neće pustiti. Bilo je važno ostati miran i ostao sam. Dat ću sve od sebe, a tko zna što će se dogoditi u budućnosti”, rekao je belgijski nogometaš.

Mediji su spekulirali da bi Everton mogao ponuditi novi ugovor 23-godišnjem napadaču, čiji aktuelni ugovor ističe za tri godine.

“Obavijestiću mog agenta što mislim o tome i donijet ćemo odluku koja će biti najbolja za mene. U nogometu nije sve u novcu. Ali kada dođem u situaciju u kojoj mogu otići, a da me klub ne pusti, neću biti od onih koji propuštaju treninge, budu kažnjeni i stvore lošu reputaciju. Pokušavam ostati smiren i da poštujem klub i nadam se da će i on mene poštovati, kako bih mogao na pravi način da odem”, rekao je Lukaku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!