NaslovnicaVijestiLukaku pomaže Manchester Unitedu da dovede jednog od najperspektivnijih mladih igrača

Lukaku pomaže Manchester Unitedu da dovede jednog od najperspektivnijih mladih igrača

Manchester United je uspostavio kontakt sa transfer metom Eliot Matazom, preko svog napadača i zvijezde Romelu Lukakua, pišu izvješća u engleskoj.

Lukaku pomaže Manchester Unitedu

Skauti su u Belgiji navodno upozorili Uniteda na nadarenog srednjoškolca kojeg prati niz vodećih europskih klubova.

Nizozemske novine Voetbalkrant tvrde da je gigant iz Premier ligi navodno bio u kontaktu sa 15-godišnjakom zahvaljujući dobroj vezi Lukakua sa Anderlechtom, gdje je Matazo kapetan za ekipu U16.

Lukaku je započeo svoju karijeru sa Anderlechtom prije nego što se preselio u Chelsea, gdje se prvi put spojio sa Jose Mourinhom, u ugovoru vrijednom 20 milijuna eura prije šest godina.

[su_premierleague]

Zanimljivo je da su Borussia Dortmund, Schalke, RB Leipzig i Manchester City pokazali svoje interesovanje za Matazoa, koji će u veljači napuniti 16 godina, a time se United nada da će osigurati njegove usluge.

Dok izvještaji navode da će Mourinho dobiti oko 80 milijuna funti transfer budžeta za siječanj, United nastavlja svoje pokušaje da učvrsti svoju akademiju sa nekim od najboljih europskih mladih talenata.

Prošlog tjedna klub je potvrdio potpisivanje francuskog U17 internacionalca Aliou Traorea iz PSG-a, dok se planira dovesti i Lucas Gomes iz Malmoa.

[su_no1forfootball]

Na pitanje o tinejdžerskom napadaču, direktor Malmoa je rekao: “Lucas je bio u Manchester Unitedu i mislim da ga nećemo moći zadržati.”

“Otišao je iz Karlskrone u jesen 2016. godine kako bi išao u našu sportsku školu, a možda će morati pričekati da završi školu kako bi se vratio tamo. Ali, potpuno razumijem njegovu impresioniranost Unitedom.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!