NaslovnicaVijestiLukaku spreman na suradnju sa Mourinhom u Manchester Unitedu

Lukaku spreman na suradnju sa Mourinhom u Manchester Unitedu

Napadač Evertona Romelu Lukaku je po pisanju engleskih medija spreman igrati pod vodstvom Josea Mourinha u Manchester Unitedu, iako je primio mnogo kritika od strane Portugalca u prošlosti.

Lukaku spreman na suradnju sa Mourinhom

Dok je bio na klupi Chelseaja, Mourinho je odobrio prodaju Lukakua Evertonu za 28 miliona funti, jer je osjećao da belgijski reprezentativac nije imao potreban kvalitet kako bi igrao u timu “Plavaca”.

Međutim, Lukaku je od tada svojim sjajnim nastupima opovrgnuo tu tvrdnju, a ove sezone je postigao 18 golova u 32 premierligaška nastupa. Napadač “Karamela” je spreman oprostiti Mourinhu i zaigrati ponovo pod njegovim vodstvom na Old Traffordu, izvještava The Telegraph.

Snažni napadač napreduje iz sezone u sezonu, a sigurno će se htjeti dokazati i u Ligi prvaka, iako još uvijek nije sigurno da će ju Manchester United izboriti ove sezone.

Nedostatak kreativnosti u napadačkom dijelu je jedan od glavnih problema “Crvenih vragova” ove sezone, a tim Louisa van Gaala je i previše ovisio o Anthony Martialu, koji je predvodio napad ove sezone.

Wayne Rooney se nedavno oporavio, a dok ga nije bilo mijenjao ga je mladi Marcus Rashford, koji je opravdao povjerenje trenera i pokazao sjajne predstave.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!