NaslovnicaVijestiLukaku smatra: Za dvije godine će Saudijsko prvenstvo biti jedno od najkvalitetnijih...

Lukaku smatra: Za dvije godine će Saudijsko prvenstvo biti jedno od najkvalitetnijih na svijetu

Napadač Rome Romelu Lukaku pohvalio je napore Saudijske Arabije da ojača nogometnu ligu i izjavio da će njihovo prvenstvo za dvije godine biti među najjačima na svijetu. Lukaku također ima poziv da se pridruži tamošnjem nogometu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Lukaku, koji trenutačno igra za Romu na posudbi iz Chelseaja, postigao je 15 golova u 26 utakmica ove sezone.

Nedavno je Cristiano Ronaldo iznio svoje stajalište da je nogometno prvenstvo u Saudijskoj Arabiji jače od prvenstva u Francuskoj. Ronaldo, 38-godišnji napadač Al Nassra, postigao je 24 gola i ostvario 11 asistencija u 25 utakmica za klub tijekom ove sezone.

“Mislim da će ta liga za dvije godine biti jedna od najboljih na svijetu. Oni rade na tome, dovode najbolje igrače, momčadi napreduju i nogomet je tamo kvalitetan”, rekao je Lukaku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!