NaslovnicaVijestiLukas Podolski potvrdio da prelazi u novi klub

Lukas Podolski potvrdio da prelazi u novi klub

Napadač Galatasaraya i bivša zvijezda Arsenala Lukas Podolski potvrdio je da će na kraju sezone preći u japanski klub Vissel Kobe.

Lukas Podolski potvrdio da prelazi u novi klub

31-godišnjak je u turski klub stigao iz Arsenala 2015. godine i od tada je osvojio jednom kup i dva puta superkup u dvije sezone u klubu. Prethodno je igrao za Koln i Bayern Munchen.

U poruci na zvaničnim profilima na instagramu i twitteru, Podolski je napisao: “Mogu potvrditi da ću se na kraju sezone pridružiti Vissel Kobeu iz J-lige u Japanu.”

“Ova odluka nije protiv Galatasaraya, donio sam je jer želim novi izazov, a objasnit ću više o ovome kad bude pravo vrijeme. Međutim, trenutno sam fokusiran samo na Galatasaray i na fantastične navijače.”

Bivši njemački reprezentativac, koji se povukao iz reprezentacije nakon Europskog prvenstva prošle godine, ukupno je odigrao 129 utakmica u dresu Njemačke, te je postigao 48 golova i osvojio Svjetsko prvenstvo 2014. godine.

Galatasaray se trenutno nalazi na trećem mjestu u turskom prvenstvu sa 40 osvojenih bodova nakon 22 odigrana kola. Vodeći je Bešiktaš sa 10 bodova više, dok je drugoplasirani Istanbul Basaksehir sa 46 osvojenih bodova.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!