NaslovnicaVijestiLuke Shaw na izlaznim vratima Old Trafforda: Želja mu je da ga...

Luke Shaw na izlaznim vratima Old Trafforda: Želja mu je da ga dovede klub iz Londona

Luke Shaw na izlaznim vratima Old Trafforda. Želja mu je da ga dovede klub iz Londona. Nije baš sve išlo kao što je planirano za Luke Shawa u Manchester Unitedu, a sada su počela nagađanja oko njegove budućnosti.

Luke Shaw na izlaznim vratima

Nakon što je pokušavao da se vrati poslije užasne ozljede koja je prijetila njegovoj karijeri u 2015. godini, unatoč dodatnim treninzima u teretani, nije uspio impresionirati menadžera Jose Mourinha.

Odnosi između ovog dvojca su postali hladni, sa Jose Mourinhom koji je za svog igrača tijekom vikenda rekao da je uzrok neigranja Luke Shawa, njegova predanost na treningu.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

No, poslije toga su Mourinho i Shaw navodno sjeli zajedno i dogovorili se nešto što bi moglo trajati samo do kraja ove sezone, a to je naravno veća predanost Luke Shawa na treninzima i na terenu, ali Jose mu mora dati priliku da bi se dokazao.

I unatoč tome, Shaw je rekao da će morati napraviti odluku na ljetnom prijelaznom roku, zahvaljujući Mourinhovim kritikama.

Zbog toga, on ima ideju u kojoj ekipi bi se najbolje snašao, a prema izvješću The Suna on se nada da će ga Tottenhamov menadžer Mauricio Pochettino dovesti na White Hart Lane.

[su_euro_soccer_bonus]

Argentinski taktičar je dao Shawu njegov debi kao 18-godišnjak, dok je ovaj dvojac zajedno radio u Southamptonu i sada se Shaw nada da je njegov bivši šef spreman da riskira i da ga dovede.

U izvješću se tvrdi da su Spursi zabrinuti da će Manchester City napraviti ponudu od 50 milijuna funti za Danny Rosea tijekom ljeta, što bi značilo prostor u Pochettinovoj momčadi za Shawa, ukoliko Danny Rose ode iz kluba.

Također pročitajte: Dosegao 2163. godinu na Football Manageru, ušao u Guinnessovu knjigu rekorda, a zatim se prijavio za posao u Liverpoolu

Shaw nije igrao u Manchester Unitedu od remija protiv Bournemoutha 4. ožujka. Od potpisivanja za United u 2014. godini, Shaw je ukupno napravio 43 nastupa za klub u svim natjecanjima, a tu je i osjećaj da je došlo vrijeme da se ode kako bi vratio svoju karijeru na pravi put i pokušao ispuniti ogromni potencijal kojeg je pokazao u Southamptonu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!