NaslovnicaVijestiLulić vrijeđao Rudigera

Lulić vrijeđao Rudigera

Roma je u velikom rimskom derbiju svladala Lazio 2:0, a nakon utakmice ‘briljirao’ je igrač Lazija, Senad Lulić koji je u razgovoru za Mediaset Premium vrijeđao igrača Rome, Antonija Rüdigera.

rudiger-lulic-lazio-roma-2016-750x450-640-x-400

“Prije dvije godine je u Stuttgartu prodavao remenje i čarape, a sad je kao fenomen. On je bezobrazan”, rekao je 30-godišnji Bosanac o sedam godina mlađem njemačkom reprezentativcu čija je majka iz Sijera Leonea.

Novinar ga je kasnije pitao da objasni svoje riječi, i zbog čega je vrijeđao igrača Rome, a Lulić je odgovorio: “Rekao sam što mislim i neću više o tome.”

Iako se ne zna točan povod takve reakcije, pretpostavlja se da je za sve kriva izjava Rüdigera dan uoči utakmice kada je rekao: “Ne poznajem Lazio, čak ne znam ni tko im je trener”.

Lulić bi zbog ove izjave mogao biti teško kažnjen jer ga već talijanski mediji optužuju kako je to rasistička izjava. Na sve najvjerojatnije neće ostati nijem niti Talijanski nogometni savez.

Nakon svega Lazio se ispričao u ime svog igrača.

“Klub žali zbog takve izjave. Ispričavam se u ime kluba i u ime Senada Lulića. Njegova izjava je stigla vruća nakon velikog derbija. Igrači su nakon utakmice u svlačionici bili utučeni i svi su htjeli nekako reagirati. Lulić je pretjerao, ali bila je to reakcija na raniju izjavu Rüdigera. Želio bih da cijela priča prestane sada s našom isprikom i isprikom Lulića. Zdrav razum trebao bi nas sve spriječiti da ljutnju u određenom trenutku idemo napuhavati izvan proporcija. Važno je prepoznati kada ste u krivu i da radite na tome da se neke stvari više ne ponove. Klub želi da sve ostane u duhu sporta i u duhu nogometa, onako kako to Lazio uvijek želi”, rekao je Arturo Diaconale, glasnogovornik Lazija.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!