NaslovnicaKolumneJohn Terry otkrio tko je bio najveći 'propali' talenat u Chelseaju: "Trebao...

John Terry otkrio tko je bio najveći ‘propali’ talenat u Chelseaju: “Trebao je debitirati, na dan utakmice je rekao da je bolestan.”

John Terry je otkrio da je Rob Wolleaston najveći talenat kojeg je ikada vidio u Chelseaju, a koji nije uspio iskoristiti svoj potencijal.

John Terry otkrio

Terry je igrao sa nekim od najboljih svjetskih igrača u Premier ligi za vrijeme svog boravka na Stamford Bridgeu, ali Wolleaston mnogim navijačima vjerojatno neće biti poznat.

Veznjak je imao priliku probiti se u prvu momčad pod vodstvom Ruuda Gullita u kasnim 90-im, ali Terry je objasnio da se trudio premostiti jaz između akademije i prvog tima.

Na pitanje o igračima koji nikada nisu ispunili svoj potencijal u Chelseaju, Terry je odgovorio: “Vjerojatno dječak koji se zvao Rob Wolleaston iz Chelseaja.”

“Bio je poput veznjaka/krilnog igrača, imao je toliko sposobnosti.”

“Još uvijek znam Roba, ali on mentalno nije bio dovoljno spreman.”

39-godišnjak objašnjava ključni incident zbog kojeg je shvatio da Rob Wolleaston možda neće uspjeti na Stamford Bridgeu.

“Izabran je da trenira sa prvom momčadi u mladim godinama, 17 ili 18 godina. Stvarno je bio dobar i Gullit mu je rekao da će igrait u prvom timu u kup utakmici.”

“Potom je telefonirao na dan utakmice i rekao da je bolestan.”

“Svi mi, da smo bolesni ili bismo se osjećali kao da smo na kraju svijeta, još uvijek bismo igrali tu utakmicu, ne bismo se odrekli te mogućnosti.”

“Zapravo je to učinio dva ili tri puta i jednostavno nije bio psihički spreman za igru, ali sposobnost koju je imao je bila nevjerojatna.”

Terry je proveo 19 godina u Chelseaju i svojao trofeje, ali moglo se ispostaviti drugačije.

Također je otkrio na Instagramu da su ga samo dva kluba pokušala namamiti da napusti London – Huddersfield Town i Manchester City.

“Tijekom mog vremena jedina dva kluba koja su prišla su Huddersfield kada sam prvi put prošao. Steve Bruce je bio menadžer Huddersfielda,” prisjetio se Terry.

“Chelsea je prihvatio ponudu, a Vialli je rekao ne. Na čemu sam Luci očito zahvalan, dao mi je povjerenje i debi.”

City je napravio ponudu za njega 2009. godine, ali to je transfer koji Terry nije želio.

“Manchester City je prišao Chelseaju i dao službenu ponudu.”

“Sjedio sam sa vlasnikom, licem u lice i rekao: Nikada ne želim napustiti Chelsea, to je činjenica. Ako me želite prodati, onda je to druga priča, čito ne želim ostati. Ali ja vam kažem da nikada ne želim napustiti ovaj nogometni klub.”

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!