NaslovnicaVijestiMahrez otkrio: Nisam pričao sa njima o mogućem transferu

Mahrez otkrio: Nisam pričao sa njima o mogućem transferu

Mahrez otkrio: Nisam pričao sa njima o mogućem transferu

Već duže vrijeme mediji spekuliraju o mogućem odlasku jednog od najboljih pojedinaca Leicester Cityja, Riyada Mahreza iz premijerligaškog kluba ovog ljeta. Do sada su se spominjali imena nekih klubova kao mogućih konkureta za dovođenje alžirskog nogometaša, no ništa konkretno se nije desilo. Jedan od klubova koji se u posljednje vrijeme često dovodi u kontekst je Roma koja je, ako je vjerovati talijanskim medijima, zainteresirana za Mahreza.

Rimski klub je navodno ponudio Leicesteru oko 34 milijuna eura za alžirskog nogometaša, ali tu ponudu su ‘Lisice’ odbile. Britaski novinari su upitali Mahreza što misli o natpisima medija, a alžirski nogometaš nije krio oduševljenje.

OBJAŠNJENJE: Zašto Neymar danas ne može debitovati za PSG

Ronaldinho imenovao igrača koji bi mogao popuniti prazninu koju je ostavio Neymar u Barceloni

Barcelona napravila prvi korak ka zamjeni Neymara: Poslali su ponudu od 90 milijuna funti za 20-godišnjaka

“Čitao sam u novinama te priče, ali ništa nije dogovoreno, tako da se ja ništa ne pitam. Oni su veliki klub i volio bih pričati sa njima, ali ne mogu ništa dok Leicester ne prihvati ponudu. Leicester zna moj stav, i dat ću sve od sebe za ovaj klub dok sam ovdje, ako što sam uvijek.”

“Iskreno, takvi natpisi su poprilično laskavi, kada vas dovode u vezu sa klubom kao što je Roma. Ima još mjesec dana prijelaznog roka, vidjet ćemno što će biti.”, riječi su Riyada Mahreza.

Zanimljivo, kladionica Betfair koja važi za jednu od najpopularnijih na internetu, u svojoj ponudi ima okladu na sljedeći klub Riyada Mahreza. Roma je prvi favorit za njegovo dovođenjem sa tečajem 1.33, dok je tečaj da će Alžirac ostati u Leicesteru čak 4.50. Na ovo se, naravno, možete i vi kladiti.

 

KLADI SE NA MAHREZA
Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!