NaslovnicaVijestiMajka Cristiana Ronalda otkrila gdje bi željela da njezin sin nastavi karijeru

Majka Cristiana Ronalda otkrila gdje bi željela da njezin sin nastavi karijeru

Majka Cristiana Ronalda navodno je molila svog sina da se vrati u Manchester United na kraju sezone.

OIR_resizer

30-godišnjak se ne osjeća ugodno u Real Madridu, njegova forma u prvom dijelu sezone nije onakva kakvoj se nadao, unatoč činjenici da je u ovoj sezoni postigao 16 pogodaka u 18 utakmica.

PSG i Manchester United u posljednje vrijeme sve češće se spominju kao potencijalni klubovi kapetana Portugalske nogometne reprezentacije.

Prema pisanju The Mirrora, majka Cristiana Ronalda Dolores Aveiro želi da se njen sin vrati na Old Trafford.

Podsjećamo, Ronaldo je 2003. godine potpisao za Manchester United i od tada je proveo šest godina u dresu Crvenih vragova. Pomogao je tako svom klubu da dođe do tri naslova Premier lige, da osvoje Ligu prvaka i FA Kup.

Od prelaska u Real Madrid 2009. godine, Ronaldo je postigao 329 pogotka u 318 nastupa za španjolskog giganta u svim natjecanjima.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!