NaslovnicaVijestiMajka Cristiana Ronalda otkrila šokantne detalje iz njegovog života

Majka Cristiana Ronalda otkrila šokantne detalje iz njegovog života

Majka Cristiana Ronalda otkrila šokantne detalje iz njegovog života. Dokumentarni film o zvijezdi Real Madrida, Cristianu Ronaldu, otkrio je šokantne detalje iz njegovog života.

Majka Cristiana Ronalda otkrila

Naime, dok je bila trudna sa Kristijanom Ronaldom ona se suočila sa jednim od najtežih trenutaka u svom životu, pošto je zbog teške finansijske situacije razmišljala o abortusu. Ona je planirala da pije toplo pivo i trči dok ne padne u nesvest, ali se u poslednjem trenutku desilo čudo.

Maria Dolores dos Santos Aveiro, ispričala je potresnu priču:

“Imaš 30 godina i nemaš nijedan razlog da ne rodiš ovo dete. Ono će doneti veliku radost u kući”, rekao je doktor koji je Dolores odgovorio od abortusa.

“On je bio dijete koje sam željala abortirati. Bog nije dozvolio da se to desi i ja sam blagoslovljena jer bi me Bog kaznio za to. Ronaldo se ponekad šali pa kaže ‘Ti nisi željela da se ja rodim, a ja sada pomažem svima’. Naravno, ponekad se smijemo na tu temu.”, rekla je Maria Dolores.


Film se najviše fokusira na sam odnos Ronalda sa njegovim sinom Cristianom Juniorom.

U jednom od razgovora Ronaldo je ispričao o svom ocu kojeg je izgubio 2005. godine.

“On je pio skoro svaki dan. Frustrira me što nikada nije bio u mogućnosti da vidi moj uspjeh”, rekla je zvijezda Kraljevskog Kluba.

Još mnogo potresnih činjenica otkriveno je u ovom dokumentarcu.

Put do zvijezda ovog igrača uistinu je bio veoma težak.
[touchcarousel id=’1′]
Kladjenje forum

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!