NaslovnicaVijestiMalcom otkrio u kojem klubu želi nastaviti svoju karijeru

Malcom otkrio u kojem klubu želi nastaviti svoju karijeru

Krilni igrač Bordeauxa Malcom navodno je otkrio kako mu je želja sljedećeg ljeta preći u Arsenal, Tottenham Hotspur ili Bayern Munchen, koji već duže vrijeme pokazuje interes za njega, otkrivaju engleski i francuski mediji.

Malcom želi u Bayern

Brazilac je bio vrlo blizu odlaska iz francuskog kluba u zimskom prelaznom roku, ali su ga u klubu ipak uvjerili na ostanak, te mu obećali kako će ga pustiti da ode na kraju sezone.

Međutim, male su šanse kako će završiti u klubovima iz sjevernog Londona, s obzirom da su i Arsenal i Tottenham Hotspur doveli igrače koji igraju njegovu poziciju. ‘Topnici’ su doveli Henrikha Mkhitaryana iz Manchester Uniteda, dok su Spursi doveli Lucasa Mouru iz Paris Saint-Germaina, što znači da će Malcom karijeru najvjerovatnije nastaviti u redovima njemačkog prvaka.

Trener Bavaraca Jupp Heynckes prije nekoliko dana potvrdio je kako su na Allianz Areni zainteresovani za dovođenje talentiranog Brazilca. On je u intervjuu za Sport Bild rekao: “Hasan Salihamidžić (sportski direktor Bayerna) ima vrlo jasne ideje i već priprema planove za sljedeću sezonu. On točno zna koje igrače bi volio dovesti, prati nekoliko kvalitetnih igrača.”

[su_no1forfootball]

Malcom igra sjajno ove sezone u francuskom prvenstvu, gdje je u ukupno 26 nastupa postigao osam golova i podijelio šest asistencija. 21-godišnjak je prošlog mjeseca i sam priznao kako mu je želja preći u neki veći klub sljedećeg ljeta.

U intervjuu za brazilski UOL, on je rekao: “Volio bih da sam otišao ove zime, ali također moram zapamtiti da mi je Bordeaux puno pomogao. Rekao sam svima u klubu kako ću ostati do kraja sezone, a zatim odabrati svoj budući klub. U sljedeća tri ili četiri mjeseca će biti poznato više detalja. U Bordeauxu su mi obećali kako će me pustiti u junu.”

Trener Bordeauxa Gustavo Poyet također je priznao kako će Malcom napustiti klub: “On je poseban igrač koji sam može riješiti utakmice. Često ga protivnici markiraju sa po dva igrača, a u januaru smo bili nervozni jer je bio vrlo blizu odlaska u Premier ligu. Moramo se pripremiti za to jer će prije ili kasnije otići iz kluba.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!