NaslovnicaVijestiManchester City bez važnog igrača u meču protiv Paris-Saint Germaina

Manchester City bez važnog igrača u meču protiv Paris-Saint Germaina

Trener nogometaša Manchester Cityja Manuel Pellegrini rekao je da spra da nema favorita u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka između njegove momčadi i PSG.

Manchester City

Manchester City i PSG su u prvom meču odigrali neriješeno 2:2, a revanš se igra sutra u Engleskoj.

“Ne mislim da je netko favorit … Otišli smo u Pariz da pokušamo pobijediti i sutra ćemo pokušati učiniti isto. Trebam li igramo na 0:0? To nije način, najvažnije je da postignemo gol”, rekao je Pellegrini za britanske medije.

Pellegrini je kazao i da će City u tom meču igrati bez i danje nedovoljno oporavljenog kapetana Vincenta Kompanyja.

“Nije 100 posto spreman i neće moći igrati”, dodao je on.

Defanzivac Sitija Bacary Sagna naveo je njegova momčad jaka i bez Kompanyja.

“Sa ili bez Kompanyja, imamo jak tim … Prva utakmica je prošlost. Igramo kući, pred našim navijačima, siguran sam da možemo da se nosimo s pritiskom”, rekao je Sagna.

Igrač PSG-a, a bivši igrač Manchester Uniteda, Angel di Maria smatra da njegov tim može proći Manchester City.

“Prva utakmica je uvijek teška jer ne znamo šta može da ponudi druga strana. Druga utakmica će bit drugačija. Moramo pokušati bolje. ”

“Sramota je što smo primili dva gola na Parku prinčeva, i tako sebi otežali da se kvalifikujemo u polufinale. Neće biti lako pobijediti u Manchesteru, ali imamo igrače koji to mogu. Manchester City je veliki klub, ali moramo se potruditi.”, riječi su Angela di Marije.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Argentinac je komentarisao i atmosferu na Etihadu.

“Uvijek je velika podrška sa tribina u Engleskoj. Lijepo je za igrača da igra pred takvim navijačima. Ali, i naši navijači će biti također tamo, tamo da možemo računati da i mi imamo podršku.”, rekao je Angel di Maria.

Revanš utakmica četvrtfinala Lige prvaka između Manchester Cityja i PSG-a igra se u utorak od 20:45.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!