NaslovnicaVijesti"Manchester City će uništiti Liverpool u finalu Liga kupa!"

“Manchester City će uništiti Liverpool u finalu Liga kupa!”

Bivši napadač Manchester Cityja Shaun Goater predviđa da će njegov bivši klub uništiti Liverpool u finalu Liga kupa koje se igra u nedjelju, jer u utakmicu ulaze kao “ranjena životinja”.

kolarov kompany fernandinho

“Građani” su u posljednje vrijeme u lošoj formi, izgubili su posljednje tri utakmice u svim takmičenjima. Rivali u utrci za titulu Leicester City i Tottenham Hotspur su odnijeli po tri boda sa Etihad stadiona u Premier ligi, dok ih je Chelsea savladao čak 5-1 u FA Kupu prošlog vikenda.

Međutim, tim Manuela Pellegrinija mogao bi prekinuti taj loš niz večeras u Ligi prvaka protiv Dynamo Kieva. Pobjeda u Ukrajini bi mnogo pomogla u podizanju samopouzdanja tima, a Goater smatra da je njegov bivši klub trenutno poput “ranjene životinje”, te da će na Wembleyu ubjedljivo slaviti protiv Liverpoola.

“Možda i pretjerujem, ali mislim da je Manchester City poput ranjene životinje, i smatram da će slaviti rezultatom 4-1 na Wembleyu”, izjavio je za Sky Sports.

“To je veliki rezultat, ali stvarno mislim da je City nanizao dosta loših rezultata, uključujući poraze od Tottenhama, te poraz u ligi od Liverpoola. Na kraju dana, ovi igrači žele popraviti formu i za sebe, i za tim, tako da očekujem visoku pobjedu.”

Manchester City je postigao 48 golova, a primio je 28 u 26 ligaških utakmica. Trenutno se nalazi na četvrtom mjestu sa 47 osvojenih bodova, šest više od petoplasiranog Manchester Uniteda, ali i četiri manje od drugoplasiranog Tottenhama i trećeplasiranog Arsenala.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!