NaslovnicaVijestiManchester City dovodi veznog igrača za čak 67 miliona eura

Manchester City dovodi veznog igrača za čak 67 miliona eura

Manchester City dovodi veznog igrača za čak 67 miliona eura! Manchester City i Pep Guardiola nalaze se na vrhu Premier lige i Lige prvaka, ali katalonski trener želi još više pojačati svoju ekipu.  Bivši šef Barcelone i Bayern Munchena potrošio je preko 200 milijuna funti kako bi pojačao svoju momčad ovog ljeta, nakon razočaravajuće, uvodne prvenstvene sezone na stadionu Etihad, koja je završena bez i jednog trofeja.

Manchester City dovodi

Guardiola je ovog ljeta na Etihad stadion doveo Bernarda Silvu, Benjamina Mendyja, Danila i Kyleja Walkera uložen novac već donosi plodove, a City trenutno igra fenomenalno na svim frontovima. Guardiola je ipak spreman razgovarati sa vlasnicima kluba oko jednog potencijalnog pojačanja, te ih želi zamoliti da još jednom otvore svoju kasu te udovolje uslovima Guardiole.

>> “Kevin De Bruyne me je uvjerio da odem iz Liverpoola”

Vjeruje se da je glavna meta Guardile za kupovinu, možda već u januaru, Fabinho, koji je također bio meta gradskih rivala Manchester Uniteda tijekom ljeta, a također je i na radaru Paris Saint-Germaina. Francuska medijska kuća LE10 Sport prenijela je vijest o interesu Citya za brazilskog veznog igrača, pozivajući se na izvore iz “Manchester Evening News”.

[su_no1forfootball]

Monaco je ovog ljeta izgubio Mendya i Bernada Silvu, koji su upravo završili u Cityu, a najveći šok za ekipu Monaca su bili odlascia Kylian Mbappea i Tiemoue Bakayoka, te je za pčekivati da ovog puta Monaco neće biti spreman ući u pregovore za prodaju još jednog ključnog igrača iz prošle sezone kada su osvojili francusko prvenstvo.

City je spreman pričekati do idućeg ljeta kako bi doveli Fabinha, međutim, i u međuvremenu će također poslati ponudu za Arsenalovog čileanskog napadača, Alexis Sancheza, za kojeg će navodno nuditi 20 milijuna funti 6 mjeseci prije isteka ugovora.

Guardiolin tim trenutačno je nepobjediv i ima gol razliku od +27 u svim natjecanjima.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!