NaslovnicaVijestiManchester City nakon ždrijeba poslao poruku Arsenalu

Manchester City nakon ždrijeba poslao poruku Arsenalu

Manchester City napokon može odahnuti nakon što su se plasirali u osminu finala Lige prvaka. ‘Građani’ su u svojoj skupini završili kao prvoplasirani te su si uspjeli priuštiti luksuz slabijeg protivnika u ždrijebu.

OIR_resizer

Ove sezone ‘Građani’ su u osmini finala izbjegli Barcelonu te će igrati protiv Dinama iz Kijeva, momčadi protiv koje imaju puno veće šanse nego protiv Messijeve družine.

‘MSN’ će ovoga puta ići na noge Laurentu Koscielnyju, Peru Mertesackeru, Nachu Monrealu i Hectoru Bellerinu u osmini finala. Hoće li Messi uspjeti savladati Petra Čecha? Kako bi proslavili, ‘Građani’ su ‘Topnicima’ poslali ne baš simpatičnu poruku na Twitteru.

Topnici baš ne pamte po dobrome Messija koji ih je savladao u sezoni 2009./2010. i 2010./2011.

https://twitter.com/MCFC/status/676371175132553217/photo/1

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!