NaslovnicaVijestiManchester City obara svjetski rekord sa ponudom od 143 milijuna funti? Guardiola...

Manchester City obara svjetski rekord sa ponudom od 143 milijuna funti? Guardiola gradi tim iz snova!

Manchester City obara svjetski rekord sa ponudom od 143 milijuna funti? Guardiola gradi tim iz snova! Transferni rok je postao zaista smiješan. Kao da ovaj mjesec već nije bio pun potencijalnih transfera, Manchester City je ušao u utrku za Kylian Mbappea sa ponudom od 143 milijuna funti.

Manchester City obara

Otkako je Kylian Mbappe procvjetao prošle sezone, uništavajući Manchester City u osmini-finala Lige prvaka, bilo je neizbježno da će veliki klubovi doći po njega.

Oborio je rekord Thierry Henryja kao najmlađeg strijelca Monaca, ali je i prošle sezone doveo svoj klub do polufinala Lige prvaka, najvećeg klupskog natjecanja, a zatim su osvojili Ligue 1.

Jučer je u Španjolskoj zabilježeno da je Real Madrid napravio svoj očekivani potez za Mbappea i ponuda od 161 milijuna funti je navodno prihvaćena. Sve su ovo za sada samo glasine, ali ako bude istina, očekuje nas jedna vrlo zanimljiva sezona.

[su_watch_live_football]

Sada je Manchester Cityjev Pep Guardiola navodno krenuo u napad i ponudio 143 milijuna funti i želi Francuza u svojim redovima.

Čekajte samo trenutak. To sugerira da City još uvijek može dovesti Alexis Sancheza, čak i ako potpišu Mbappea za svjetsku rekordnu naknadu, ali to ne bi bio svjetski rekord ukoliko Neymar ode u PSG, što po mom mišljenju mislim da se neće desiti, ali nikada se ne zna.

[su_bonus]

To bi moglo značiti da će Guardiolina momčad uključivati Sergio Aguera, Gabriela Jesusa, Bernardo Silvu, David Silvu, Kevin de Bruynea, Leroy Sanea, Raheema Sterlinga, Sancheza i Mbappea.. ekipa iz snova.

Također pročitajte: Tri igrača Barcelone koji su molili Neymara da ostane na Nou Campu

Izvještaji u Španjolskoj upućuju na činjenicu da bi Real trebao prodati nekoga kako bi potpisali Mbappea, što će ponovo pokrenuti glasine o prodaji Gareth Balea i Cristiana Ronalda.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!