NaslovnicaVijestiManchester City od sljedeće sezone neće biti isti

Manchester City od sljedeće sezone neće biti isti

Manchester City od sljedeće sezone neće biti isti. Od sljedeće sezone gledati ćemo ih u novom ruhu – imati će retro gostujuće dresove u Premier ligi, a vraćen će biti i tradicionalni logo.

OIR_resizer (1)

Još nas mjeseci dijele od saznanja kakve će dresove iduće sezone imati klubovi, no oni ‘Građana u sezoni 2016./2017. već su poznati. Gostujući dres trebao bi biti u njihovoj tradicionalnoj boji, crno-crvenoj sa vertikalnim prugama.

ae5d62625676b15b32cd2690db7deb5e

Posljednji puta City je ove pruge koristio u sezoni 2011./2012., a najčešće je korišten u 80-im i 90-im godinama prošlog stoljeća.

City će isto tako vratiti i tradicionalni logo sljedeće sezone.

Etihad će vjerojatno sljedeće sezone dobiti i novog trenera, a pretpostavlja se da će to biti Pep Guardiola.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!