NaslovnicaVijestiManchester City ovog ljeta održao tri razgovora sa zvijezdama Barcelone

Manchester City ovog ljeta održao tri razgovora sa zvijezdama Barcelone

Manchester City ovog ljeta održao tri razgovora sa zvijezdama Barcelone. Pep Guardiola je prilično zadovoljan sa svojim transferima ovog ljeta.

Manchester City ovog

Manchester City je potrošio oko 153.5 milijuna funti na John Stonesa, Nolita, Ilkay Gundogana, Claudio Bravoa, ali u ludom svijetu Etihada, uvijek ima mjesta za još nekoliko pojačanja.

Naravno, City sanja o kupovini igrača svjetske klase, kao što je potpisivanje Messija ili Neymara, obojicu Guardiola dobro zna iz vremena koje je proveo u Barceloni.

To dolazi kao malo iznenađenje, dakle, The Sun je izvjestio da je City održao tri razgovora sa igračevim agentima o njihovim mogućnostima prelaska u Premier ligu, u pitanju su dvije zvijezde Barcelone.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Još jedno ljeto koje povezuje Messija i Neymara sa Premier ligom. To obično nije vrijedno čitanja, ali Guardiola bi mogao biti glavna karika ovdje.

Barci je dobro poznat njegov odnos sa njihovim igračima, tako da će navijači Cityja biti u nadi da bi najveće zvijezde ipak nekada mogle završiti na Etihadu.

Ovog puta Neymar i Messi su odbili mogućnost prelaska, ali ništa nije isključeno na sljedećem prijelaznom roku, možda ne u januarskom prijelaznom roku, ali na ljeto, ništa nije nemoguće.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!