NaslovnicaVijestiMANCHESTER CITY PLAĆA 70 MILIJUNA FUNTI: 21-godišnjak bi uskoro mogao stići na...

MANCHESTER CITY PLAĆA 70 MILIJUNA FUNTI: 21-godišnjak bi uskoro mogao stići na Etihad!

Manchester City plaća 70 milijuna funti! 21-godišnjak bi uskoro mogao stići na Etihad! Manchester City će navodno platiti naknadu za Tanguy Ndombelea, nakon što je Lyon postavio cijenu od 70 milijuna funti za njega.

Manchester City plaća

Pep Guardiola je veliki obožavatelj mladog veznog igrača, koji je u prvoj utakmici protiv Cityja u Ligi prvaka pobijedio ove sezone, ali njegovo potpisivanje neće biti jeftino.

Nakon što su na ljeto platili rekord od 60 milijuna funti za Riyad Mahreza, zvijezda tvrdi da bi šampioni Premier lige mogli platiti 70 milijuna funti za Ndombelea.

Iako to izgleda puno za relativno nepoznatog igrača, 21-godišnjak je stvarno zasjao u Ligue 1 u posljednje vrijeme i čini se idealnim za prelazak u Premier ligu.

City bi također mogao da zamijeni Fernandinha i to dugoročno, kao i Yaya Tourea nakon njegovog odlaska sa stadiona Etihad na ljeto.

Daily Star također tvrdi da je City gledao Ndombelea na ljeto, kada su također pobijeđeni za potpis Jorginha od strane rivala Chelseaja.

Pa ipak, ostaje da se vidi kako će City biti zainteresiran za potrošnju tolikog novca na tako mladog igrača, jer postoje i dokazane opcije dostupne za slične naknade, čak i na ovom pomalo neuogdno napuhanom tržištu u ovom trenutku.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!