NaslovnicaVijestiManchester City ponudio tri fudbalera za defanzivca Evertona!

Manchester City ponudio tri fudbalera za defanzivca Evertona!

Ekipa Manchester Cityja ove sezone ne pruža partije koje se od njih očekuju i sigurno da bogati arapski vlasnici nisu pretjerano zadovoljni s obzirom koliko su novca potrošli kako bi doveli pojačanja i igrače koji klubu mogu pomoći u osvajanju trofeja.

Manchester City ponudio tri fudbalera za defanzivca Evertona!

City ponudio tri fudbalera za defanzivca Evertona

Građani su jučer na svom stadionu u derbi utakmici 26. kola engleske Premier lige dočekali ekipu Tottenhama i izgubili rezultatom 1:2, što im je bio drugi uzastopni poraz, te su pali na četvrto mjesto na tabeli i poprilično otežali sebi situaciju u borbi za titulu.

Poznato je već da je odbrana Manchester Cityja možda i najslabiji dio tima i vlasnici očajnički pokušavaju da to promijene i dovedu igrača koji će sa sjajnim Belgijancem Kompanyjem činiti neprelazan štoperski tandem.

[su_netbet_psgchelsea]

Tako je uprava Cityja ponudila Evertonu čak trojicu svojih fudbalera u zamjenu za njihovog Johna Stonesa. Ovaj mladi i vrlo talentovani fudbaler tima sa Gudisona je trenutno jedan od natraženijih igrača na Otoku, ali i šire, te se za njegove usluge otimaju najveći evropski klubovi.

Dosta se špekulisalo o tome gdje bi Stones mogao nastaviti karijeru, a sada su Građani pripremili nevjerovatnu ponudu koju će čelnici Evertona teško moći odbiti. Naime, City će Evertonu ponuditi trojicu igrača, Wilfrieda Bonya, Mangalu i Jesusa Navasa u zamjenu za mladog Stonesa.

Rukovodstvo Karamela ranije je već odbilo ponudu Chelseaja koja se kretela oko 35 miliona funti, a vrijeme će pokazati da li će tako lako odbiti i ovu primamljivu ponudu.

Inače, mladi 22-godišnji štoper je ove sezone odigrao čak 27 utakmica za Everton i nezamjenjiv je u prvoj postavi trenera Roberta Martineza.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!