NaslovnicaVijestiManchester City postavio novi rekord u Ligi prvaka

Manchester City postavio novi rekord u Ligi prvaka

Manchester City je zabilježio impresivnih šest golova tijekom 180 minuta protiv Kopenhagena kroz dvije utakmice osmine finala Lige prvaka, nastavljajući tako svoj izvanredan niz u ovom prestižnom natjecanju u kojem brani naslov. Pod vođstvom Pepa Guardiole, momčad je sinoć još jednom nadmašila danski tim rezultatom 3:1, osiguravajući svoje mjesto među osam najboljih u europskom klupskom nogometu. Uz to, postavili su i novi rekord u ovom natjecanju.

City je ostvario svoju 12. uzastopnu pobjedu na domaćem terenu u Ligi prvaka u jučerašnjem meču. Još fascinantnije je da su neporaženi u posljednjih 30 susreta kod kuće u ovom natjecanju, što čini impresivnih 28 pobjeda i samo dva remija u tom periodu.

City je postao drugi tim u povijesti natjecanja koji je ostvario niz od 30 uzastopnih utakmica bez poraza. Ipak, rekord i dalje drži Barcelona. Katalonski klub nije doživio poraz pred svojim navijačima u Ligi prvaka u nizu od 38 utakmica, što se protezalo od rujna 2013. do studenog 2020. godine.

Iako rekord još uvijek pripada Barceloni, City ima svoj vlastiti razlog za ponos. Jučer su postali prvi klub u natjecanju koji je u devet uzastopnih domaćih susreta postigao barem tri gola.

U zadnjih devet domaćih utakmica u Ligi prvaka, Manchester City je pobijedio:

5:0 protiv Kopenhagena, 2022.
3:1 protiv Seville, 2022.
7:0 protiv RB Leipziga, 2023.
3:0 protiv Bayerna, 2023.
4:0 protiv Real Madrida, 2023.
3:1 protiv Crvene zvezde, 2023.
3:0 protiv Young Boysa, 2023.
3:2 protiv RB Leipziga, 2023.
3:1 protiv Kopenhagena, 2024.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!