NaslovnicaVijestiManchester City sprema ponudu za Bonuccija, Klopp dovodi novog napadača, De Gea...

Manchester City sprema ponudu za Bonuccija, Klopp dovodi novog napadača, De Gea sve bliži odlasku u Real Madrid

Manchester City sprema ponudu za Juventusovog defanzivca Leonarda Bonuccija, koji je glavna meta ‘Građana’ ovog ljeta, kako navodi ESPN.

Manchester City sprema ponudu za Bonuccija

Trener Cityja Pep Guardiola želi pojačati obranu svog tima na kraju sezone, a Leonardo Bonucci, trenutno jedan od najboljih na svojoj poziciji na svijetu, je prioritet španjolskog stručnjaka.

Talijanski reprezentativac je i prošlog ljeta bio na radaru ‘Građana’, ali ‘Stara dama’ nije dobila nijednu ponudu za 29-godišnjaka.

Bonucci je u decembru prošle godine produžio ugovor sa Juventusom do 2021. godine, ali prošlog tjedna je nagovijestio da je spreman na dolazak u Englesku izjavom da ga fascinira Premier liga.

Guardiola ga je opisao kao jednog od njemu najdražih igrača ikada još dok je trenirao Bayern Munchen, te ga sada namjerava dovesti na Etihad stadion nakon razočaravajuće sezone u kojoj je City prerano ispao iz utrka za naslov prvaka Premier lige i Lige prvaka.

Međutim, za Bonuccija je također zainteresovan i njegov bivši trener Antonio Conte, koji ga želi dovesti na Stamford Bridge. Juventus bi tako ovog ljeta mogao dosta profitirati od igrača koji puni 30 godina u maju.

Liverpool je veoma blizu igranja u Ligi prvaka sljedeće sezone, te su se pojavile špekulacije koga ‘Redsi’ žele dovesti ovog ljeta.

Prema pisanju Mirrora, lista igrača za koje je Klopp zainteresovan uključuje Alexandrea Lacazettea, Seada Kolašinca, Leona Goretzku, Maximiliana Meyera, Nabyja Keitu, Luana Vieiru i Ryana Sessegnona.

Njemački stručnjak je optimističan u nadi da će dovesti sve planirane mete, te tako podići klub na sljedeću razinu.

“Mislim da je Liverpool u ovom trenutku vrlo zanimljiv projekt za igrače. Ovo je fantastičan klub, i nalazimo se u dobroj situaciji. Pregovori koje smo do sada ostvarili sa nekim igračima su bili dosta uspješni.”

Kako piše engleski The Sun, Manchester United u zamjenu za Davida De Geu od Real Madrida želi Alvara Moratu i Raphaela Varanea.

De Gea je vrlo blizu povratka u španjolsku prijestolnicu, ali samo ako Mourinho zauzvrat dobije ono što želi.

Međutim, da li će Zidane pristati na uslov portugalskog stručnjaka ostaje da vidimo.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!