NaslovnicaVijestiManchester City traži hitan sastanak sudačke organizacije zbog ovoga!

Manchester City traži hitan sastanak sudačke organizacije zbog ovoga!

Nogometni klub Manchester City zatražio je sastanak sudačke organizacije Premijer lige (PGMOL) povodom oštrih startova kojima su bili izloženi njihovi igrači na utakmicama.

Kako je prenio Sky uprava Cityja poslala je pismo šefu Udruge profesionalnih sudaca Premier ligi (PGMOL) Mikeu Rileyu, pošto je nezadovoljna oštrim startovima koje su pravili protivnički igrači posljednjih tjedana.

Nogometaš Cityja Leroy Sane se oporavlja od ozljede gležnja koju je zadobio nakon starta igrača Cardiffa Joeja Bennetta tijekom utakmice u FA kupu u siječnju. Bennett je dobio žuti karton i ubrzo je bio isključen jer je dobio drugi žuti u drugom incidentu.

[su_premierleague]

Phil Foden se vratio na trening prošlog tjedna, nakon ozljede koju je osvojio u utakmici protiv Leicestera u prosincu.

Trener “Građana” Pep Guardiola nedavno je zamolio suce da više zaštite nogometaše od oštrih startova.

Osim ozljeda Sanea i Fodena, City je u pismu ukazao na oštre startove kojima su bili izloženi Kevin De Bruyne, Brahim Diaz i Ilkay Gundogan, a u tim situacijama nije pokazan nijedan crveni karton protivničkim igračima.

Transfer glasine: United i City kupuju defanzivca Leicestera, Skriniar napušta Inter, Florenzi na meti evropskih velikana

Moyes: Kada mi je Evra otkrio šta mu je navijač rekao, bilo mi je jasno zašto ga je šutnuo

Prvoplasirana ekipa Premier lige, Manchester City, naveo je i da želi da se razgovara o retroaktivnim kaznama za oštre startove koji nisu na pravi način kažnjeni na utakmicama.

Nogometaši Manchester Cityja svladali su danas Leicester sa uvjerljivih 5:1 u utakmici 27. kola Premier lige.

City je već u trećem kolu poveo pogotkom Raheema Sterlinga, a Sergio Aguero je čak četiri puta bio strijelac, u 48, 53, 77. i 90. minutu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Aguero je dosegao brojku od 21 postignutog gola u sezoni, i tako je postao četvrti igrač u povijesti koji je četiri uzastopne sezone postigao više od 20 golova u Premier ligi, nakon što su uradili Alan Shearer, Thierry Henry i Harry Kane.

Jedini pogodak Leicestera na današnjem susretu bio je djelo Jamieja Vardyja u 24. minutu.

City je upisao 23. pobjedu u sezoni i dalje je ubedljivo prvi na tablici Premier lige sa 72 boda. Na drugoj strani, Leicester je osmi sa 35.

Nogometaši Manchester Citya u sljedećem kolu gostuju Arsenalu, a Leicester će se sastati sa Stokeom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!