NaslovnicaVijestiManchester City u siječnju ima plan da otme Sancheza Arsenalu za bizarnu...

Manchester City u siječnju ima plan da otme Sancheza Arsenalu za bizarnu sumu novca?

Manchester City u siječnju ima plan da otme Sancheza Arsenalu za bizarnu sumu novca?. U posljednjih nekoliko dana transfer roka, Manchester City je čekao da potpiše zvijezdu Arsenala Alexisa Sancheza.

Manchester City

Cijelo ljeto, Čileanac je bio povezan sa prelaskom u Manchester City, a pritisak je bio na Topnicima zbog činjenice da je ušao u posljednju godinu svog ugovora.

U 2016/17 sezoni, Sanchez je bio Arsenalov najbolji igrač, postižući 24 gola u Premier ligi i njegovi komentari su često nagovijestili da on vjeruje da mora krenuti dalje za dobrobit svoje karijere.

City se činio idealnim odredištem, ali činilo se čudnim da su čekali da naprave ponudu do posljednjih nekoliko dana.

Na kraju, Arsenal je odbio ponudu vrijednu oko 60 milijuna funti za Sanchez a, jer im Guardiola nije dao dovoljno vremena da dovedu odgovarajuću zamjenu.

[su_cashout]

Thomas Lemar i Julian Draxler bili su povezani s prelaskom u sjeverni London, s ponudom od 100 milijuna eura, ali u roku od jednog dana, Wenger je odlučio da nema dovoljno vremena da završi posao.

Očekuje se da će se City vratiti po Sancheza, a neki izvještaji kažu da će nova ponuda doći u siječnju.

Međutim, 29-godišnjak slobodno može pregovarati sa klubovima izvan Premier lige u to vrijeme, tako da će Guardiola morati da pripremi drugu poboljšanu ponudu.

Prema The Sunu, City razmišlja o tome da ponudi prilično smiješnu količinu novca za Arsenalovog talismana, sa samo 20 milijuna funti koje bi trebale otići u smijeru sjevernog Londona.

Ako je Arsenal odbio ponudu veću tri puta od toga, zašto City sada m isli da će prihvatiti tako malu količinu novca? Pogotovo na pola sezone.

Wenger je zapravo rekao da on vjeruje da će siječanjski prijelazni rok biti težak.

“Igrači koji su ostali u klubovima, već u listopadu razmišljaju gdje bi mogli otići u siječnju,” rekao je Wenger.

[su_bonus]

“To nije način da se podržava klub. Ovdje smo da zabavljamo ljude. To možete učiniti samo sa ljudima koji su zajedno u svemu, sa ljudima koji žele postići nešto zajedno.”

“To ne možete uraditi sa ljudima, koji kada ne ide dobro kažu: ‘Gdje bi mogao otići sada’?”.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!