NaslovnicaVijestiManchester City i United poslali ponude za veznjaka Barcelone

Manchester City i United poslali ponude za veznjaka Barcelone

Manchester City i United poslali ponude za veznjaka Barcelone. Dva kluba iz Manchestera su poslali ponude za Barceloninog veznjaka Sergio Busquetsa, prema pisanju izvještaja.

Manchester City i United poslali ponude za veznjaka Barcelone

Dvojac iz Premier lige se bori za španjolskog internacionalaca Busquetsa, koji bi mogao biti na izlaznom putu Camp Nou-a ovog ljeta.

27-godišnjak se nada da će otvoriti nove pregovore s Barcelonom na kraju sezone. Ali Španjolske novine Sport tvrde da su zvaničnici Katalonskog kluba spremni prodati veznjaka.

Prema izvještaju, predsjednik Barcelone, Josep Maria Bartomeu ima tri ponude koje bi mogao uzeti u obzir.

Dvije su došle iz Manchestera, dok je treća iz Paris Saint-Germaina.

[su_sportingbet]

Smatra se da je Barca spremna da pusti Busquetsa kako bi oslobodili prostor za dolazak Paula Pogbe iz Juventusa.

Francuski internacionalac Pogba, koji ima 22 godine, je rekao da želi da se pridruži Barceloni ovog ljeta, nakon što su ga klubovi jurili cijelu godinu dana.

Njegov dolazak bi mogao gurnuti Busquetsa na klupu, a veznjak Barcelone je već priznao da bi volio igrati za Pep Guardiolu, koji preuzima City ovog ljeta.

Što se tiče Uniteda, od njih se očekuje da krenu po mnoge velike igrače bez obzira bio ili ne bio Louis van Gaal zadužen, jer United stvarno nema zvijezde u timu.

Holanđanin, kojem je 64 godine, bi mogao da se povuče na kraju sezone, sa Jose Mourinhom koji bi trebao da ga zamijeni.

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!