NaslovnicaVijestiManchester City v Dynamo Kiev: Sve što trebate znati prije ove utakmice

Manchester City v Dynamo Kiev: Sve što trebate znati prije ove utakmice

Sve što trebate znati prije ove utakmice koju Građani i Dynamo Kiev igraju u Manchesteru. Manchester City će večeras gledati da osigura svoj napredak u četvrt-finale Lige prvaka po prvi put u historiji kluba, kada igraju protiv Dynamo Kijeva na Etihad stadionu.

trebate znati prije ove utakmice

Gdje gledati uživo?

Utakmica će se igrati u 20:45h. Direktan prijenos utakmice možete pratiti na Arena Sport 1.

Pregled

Manchester City ima priliku za stvaranje historije večeras protiv Dinamo Kijeva u revanšu na Etihad stadionu. Građani, ukoliko se plasiraju u četvrt-finale, to će biti po prvi put u historji kluba. Dolaze u ovu utakmicu sa dva gola prednosti nakon pobjede od 3-1 u Ukrajini u prvoj utakmici.

Međutim, oni su u razočaravajućoj formi u zadnje vrijeme, sa svojim nastupima u engleskoj Premier ligi koji su vrlo loši. Sa ovakvim timom na raspolaganju, oni treba da budu u konkurenciji za titulu, ali su podbacili do te mjere da se zapravo moraju boriti sa West Hamom i Manchester Unitedom za četvrto mjesto, koje vodi u Ligu prvaka.

Igrač Obale Slonovače, Yaya Toure očekuje se da će igrati ovu utakmicu nakon što je u subotu propustio protiv Norwicha koja je završila sa 0-0. Građani imaju tri igrača povrijeđena, uz većinu tima spremnih da igraju u ovoj važnoj utakmici za njihov klub.

Ukrajinci dolaze u ovu utakmicu znajući da će prevazilaženje zaostatka od 3-1 biti vrlo težak zadatak, s obzirom na njihov rekord u europskim takmičenjima na engleskom tlu. Dynamo Kiev tek treba da pobijedi utakmicu u Engleskoj, izgubivši 11 od 13 odigranih i dvije neriješene utakmice.

Menadžer Sergei Rebrov, koji je igrao u Premier ligi za Tottenham Hotspur i West Ham United, će znati da ima izuzetno težak zadatak i nada se da će City biti u lošoj formi kada se budu suočavali sa njima večeras. Dynamo nema ozbiljnih povreda i očekuje se vrlo znažna ekipa na terenu protiv Cityja.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Šta su rekli menadžeri?

Manuel Pellegrini: “Najvažnija stvar je da znamo da se još nismo kvalifikovali. Igramo protiv ekipe koja zna kako igrati ovu vrstu igre. Nećemo da se igramo sa rezultatom kojeg smo dobili u Kijevu, mi samo kažemo da je sada 0-0 i idemo da pobijedimo ovu utakmicu.”

Sergei Rebrov: “Ne daju nam mnogo šansi, ali ja mislim da ih imamo. Ako igrači nisu nervozni, ako su opušteni, oni će stvoriti neke šanse. Mislim da će se tim boriti za rezultat, bez obzira na onaj u prvom susretu. Moramo se skoncentrisati, raditi vrlo naporno, biti jak tim. Oni imaju puno dobrih igrača, ali moramo biti ekipa i to je najvažnije.”

Forma ova dva tima

Manchester City (u svim natjecanjima): DWLWW

Posljednji rezultat: Norwich City 0-0 Manchester City

Dynamo Kiev (u svim natjecanjima): WWDLW

Posljednji rezultat: Karpaty 1-2 Dynamo Kiev

Koeficijenti

Manchester City: 1.50

Neriješeno: 4.50

Dynamo Kiev: 7.50

(Bet365)

iTHsezU

Moguće postave

Manchester City: Joe Hart, Vincent Kompany, Nicolas Otamendi, Gael Clichy, Bacary Sagna, Fernando, Fernandinho, Yaya Toure, David Silva, Raheem Sterling, Sergio Aguero

Dynamo Kiev: Shovkovskiy; Danilo Silva, A. Dragovic, Yevhen Khacheridi, Domagoj Vida; Derlis Gonzalez, Serhiy Sydorchuk, Serhiy Rybalka, Denys Garmash; Andriy Yarmolenko, Junior Moraes

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!