NaslovnicaVijestiManchester City v United: Gdje gledati, pregled, forma i moguće postave

Manchester City v United: Gdje gledati, pregled, forma i moguće postave

Manchester City v United, derbi koji se igra danas u poslijepodnevnim satima. Derbi klubova iz Manchestera se igra danas i prva četiri mjesta su na ulogu, sa oba tima koja se bore da zadrže svoje mjesto u Ligi prvaka.

Manchester City v Manchester United

Prvi Manchesterov derbi 2016. godine mogao bi ići dalekim putem ka tome koji će od njih uspjeti da se plasira među prva četiri ove sezone.

Unitedov Louis van Gaal je za petama Manchester Cityju, koji bi mogli ispustiti svoje četvrto mjesto danas na utakmici koja počinje u 17:00h.

Pobjeda na Etihadu bi Uniteda dovelo na isti broj bodova sa Cityjem i to bi značilo veliku borbu za to mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Povijest favorizuje United u posljednjih nekoliko susreta između ova dva kluba, ali da li oni mogu izvući najveći rezultat ove sezone?

[su_williamhill_bet10get20_mali]

Kada utakmica počinje i gdje mogu da je gledam?

Utakmica počinje u 17:00h, a direktan prijenos možete gledati na Sport Klub 1.

Pregled

Manchester Cityjev Nicolas Otamendi je pod sumnjom za Građane za ovu utakmicu, zbog toga što je napustio teren kada je City igrao protiv Kijeva u Ligi prvaka.

Kevin De Bruyne, Fabian Delph, Samir Nasri i Vincent Kompany neće svi biti spremni za ovu utakmicu.

Manchester Unitedovi Phil Jones i Cameron Borthwick-Jackson nisu spremni za ovu utakmicu, jer im nedostaje kondicije nakon povratka sa povrede.

Ander Herrera, Wayne Rooney, Ashley Young, Luke Shaw i Will Keane su igrači koji sigurno neće igrati zbog povreda koje imaju.

Moguće postave

Manchester City v Manchester United

Forma timova

Manchester City: WLLLWD

Manchester United: WDLWWL

Koeficijenti

Manchester City: 1.85

Neriješeno: 3.75

Manchester United: 4.50

(Bet365)

Manchester City v Manchester United

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!