NaslovnicaVijestiManchester City vjeruje da će dobiti bitku za zvijezdu od 50 miliona...

Manchester City vjeruje da će dobiti bitku za zvijezdu od 50 miliona funti

Manchester City vjeruje da će dobiti bitku za zvijezdu od 50 miliona funti. Manchester City vjeruje da može dobiti bitku od 50 miliona funti za John Stonesa u ljeto ove godine. Chelsea je u više navrata ponudio do 38 miliona funti za Evertonovu zvijezdu, ali bez uspjeha.

Manchester City vjeruje da će dobiti bitku za zvijezdu od 50 miliona funti

Oni će pokušati ponovo na kraju sezone za Stonesa koji ima 21 godinu, ali ovog mjeseca neće ni pokušavati jer je prošao ‘voz’.

No, City je uvjeren da mogu uhvatiti Stonesa nakon što su saznali da on želi ostati u Engleskoj – što će razočarati Španjolske gigante Real Madrid i Barcelonu, za kojeg su oba kluba pokazala interes.

To bi ostavilo Chelsea, City i Manchester United vjerovatno u borbi za ovog defanzivca.

[su_bet_at_home_1]

Stones je pod ugovorom na Gooodison Parku koji će ga zadržati do 2019. godine i Everton insistira da on nije na prodaju.

No, s očekivanom ponudom Manchester Cityja od 50 miliona funti sigurno neće biti nadmetanja, teško da će Stones ostati na Goodison Parku.

City će vjerovatno imati i Ligu prvaka da ponudi Stonesu, kao i finansijsku moć da pošalje najbolju ponudu.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!