NaslovnicaVijestiManchester City zainteresovan za Seada Kolašinca

Manchester City zainteresovan za Seada Kolašinca

Lijevi bek Schalkea i bosanskohercegovačke reprezentacije, Sead Kolašinac, u januaru bi se mogao pridružiti redovima Manchester Cityja, a u redu za njegov potpis stoji i talijanska Roma, tvrdi njegov agent Gordon Stipić-Wipfler.

kolasinac

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je navodno blizu odlaska iz Bundeslige već sljedećeg mjeseca, a njegov agent je potvrdio da su među zainteresovanima za njegove usluge Manchester City i Roma, koja je već slala ponude za njega prošlog ljeta, ali su one odbijene.

“Mislim da će Kolašinac napustiti Schalke u januaru, ali ne znam još gdje će otići. Roma je fantastičan klub i navijači su nevjerovatni, to je jedan od najvećih europskih klubova, a za njega su bili zainteresovani i prošlog ljeta.”

“Moram reći da je u igri za njegov potpis i premierligaš Manchester City. Sead igra dobro u posljednje vrijeme, a prošlog tjedna je izabran za igrača utakmice u Bundesligi.”

Kolašinac je postigao gol u porazu Schalkea protiv Augsburga u nedjelju, a Stipić-Wipfler je otkrio i cijenu koju je klub postavio za njega.

“On bi koštao oko 8 miliona eura, ali mislim da postoji i mogućnost da ode na posudbu uz opciju otkupa ugovora na kraju sezone.”

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!