NaslovnicaVijestiManchester City želi prvo, a mogli bi pasti i na peto mjesto,...

Manchester City želi prvo, a mogli bi pasti i na peto mjesto, tvrdi Hart

Manchester City želi prvo, a mogli bi pasti i na peto mjesto, tvrdi Hart. Ekipa Manuel Pellegrinija je četvrta u Premier ligi, bod više od West Hama i 15 zaostatka od lidera Leicester Cityja, ali bi mogao da padne čak i na peto mjesto.

Manchester City želi prvo

Manchester City nije odustao od titule Premier lige, ali ipak bi mogao da završi i izvan prva četiri ove sezone, priznaje golman Joe Hart.

City također igra i u četvrt-finalu Lige prvaka, a danas igraju protiv šestog na tabeli i najljućeg rivala Manchester Uniteda, a Hart je rekao da sezona njegove ekipe još uvijek visi u zraku.

“Moguće je da završimo i izvan prva četiri”, rekao je novinarima.

“To nije način na koji mi vidimo kraj naše sezone – i dalje želim da vjerujem da prvo mjesto treba da bude naš cilj – ali sve se može dogoditi.”

“Naš stav je da se borimo za vrh, inače šta radimo ovdje?”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Drugi derbi dva Manchestera ove sezone se značajno razlikuje od prošlih, kako se oba kluba bore za tu prestižnu četvrtu poziciju, sa naslovom naizgled van domašaja.

“Globalno ovaj derbi ne nosi isti zamah kao polufinale u 2011. godini ili utakmici lige u 2012. godini, ali za mene osobno, to je najvažniji derbi ikada.”

“To je utakmica koja će nas oblikovati do kraja ove sezone.”

“To bi bila velika pobjeda za nas, i veliki dan, to bi bilo nešto posebno. Svaka pobjeda protiv Uniteda se ističe i svaki gubitak boli.”

“Tri boda su na raspolaganju. To je jednako važno kao utakmica protiv Norwicha, kao što će biti i protiv Bournemoutha.”

“Ovo je utakmica na koju smo trenutno fokusirani, tu su tri boda kao nagrada i želimo da obradujemo naše navijače sa sva tri.”

Koeficijenti

Manchester City: 1.85

Neriješeno: 3.75

Manchester United: 4.50

(Bet365)

Manchester City v Manchester United

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!